Cerenylmzz Kızlar geceleri uyuyamıyorum her saat başı uyanıyorum saçma rüyalar görüyorum yastık sanki batıyo başıma hamilelikten dolayımı sizce böyle bişey yaşayan oldumu
Canoglumbenm Cerenylmzz bende de oluyor canım. Rüya görmüyorum ben ama her dakika uyanıyorum sürekli. Uyuyorum 5 dk sonra tekrar uyanıyorum. Bi bakmışım sabah olmuş 😂 hamilelikten bence. Önceden geceleri hiç uyanmazdım çünkü
Ebrs Cerenylmzz hamile kaldigimdan bugune araliksiz her gece esimin beni aldattigini görüyorum. Yayyigim yastik degil tüm yatak komple batiyo ve uykularim haram 😒 ozellikle 6.aydan sonra uyku kelimesinin tam manasini unuttum
Yurdanur Cerenylmzz hamilelikten canım normal yani ne yazık ki ilerleyen haftalarda da ağrı ve sıcak basmasından uyunmuyor ☹
Cerenylmzz Canoglumbenm aynen canım bazen rüyada görmüyorum ama Gine uyanıyorum içim rahatladı şuan 😂
ozge_yasin_budak Ben 2 aydır öyleyim canım 6.aydan sonra bende olmaya başladı sanki saat başı alarm kurmuşumda uyanıyorum 😏
ozge_yasin_budak Cerenylmzz seni gayet iyi anlıyorum canım bende öyleyim dediğim gibi 6.aydan sonra başladı bende şuan 8.buçuk aylık hamileyim ve her gece öyleyim
Cerenylmzz Ebrs ya evet bende 2-3 kere gördüm aldattığını kalkıp durduk yere trip atıyorum adama ne suçu varsa 😂
defne55 Cerenylmzz bende öyleyim canım ya rüya görüp uyanıyorum ya tuvalet yüzünden uyanıyorum ya rahat edemedigim için uyanıyorum bezdim artık valla canım