Tubabulat2018 Ftlyztrk1 alırsın canım vaktimiz var ağirlasmadan almalıyız ama sonradan bizim icin cok yorucu olacaği bi gercek
Alarasel Tubabulat2018 aynn aşırlaşmadn almması lazm ayaklar vs şişiyo sonra çok gezilemiyo çokda etkn olmasn ama 26 30 arası iyi bnce🤗😂❤️
Tubabulat2018 Rabiaibrahim0803 cok sükür canım insaallah sagsalim Sağlıklı bir sekilde kucagımıza alıriz 😁
Yusufunannesi_ Tubabulat2018 benim de son 71 gün görünüyor artık hazırlıklar bir beşiği bir arabası yok daha paşamın 👶🏻 Çok şükür Allah’ıma nazar değmesin 🧿 hiç şişliğim yok daha ama yürüyüş düzenli yapamıyorum maalesef 😔
Tubabulat2018 Duyguveminigi 😁 ilkleri yaşıyoruz bakalım neler bekliyor bizi suanlık bizde oyle durum yok ama gecen bi kasılmam oldu bende aynı seyi düsündüm 😁😁
Duyguveminigi Tubabulat2018 sorma yaaa valla biraz hareket edip yrulunca insan mahfoluyo Rabbim saglkla ve zamannda kucagmza almamizi nasip etsn ins bebeklermzi
ozgurhayalim Nermin bende 28+3 canım 13 ağustos dedi doktorum. Sezeryan normal konusunu hic konuşmadık. Ben bir de kan sulandiriilci kullanıyorum sezeryan olma ihtimalim daha yuksek
Zelalzelal Canoglumbenm benim 29 haftalık bir türlü öğrenemedik cinsiyetini özele gittim en sonunda renkli için oda dedi büyüdüğü için alanı dar ve net bir foto göremeyiz cinsiyeti hiç belli değildi özelde bana %90 kız dediler bende ortak renkler tercih ettim
Canoglumbenm Zelalzelal aa keşke daha erken gitseydin cinsiyeti için. Olsun ya ortak renk alırsan bisey olmaz 😊 sağlıkla gelsin inşallah