Baştan söyleyeyim ben uzun hikayeleri okumayı çok seviyordum o yüzden uzuuun uzun anlatcam😊 hamilelikten terfi ettim bende.çok şükür normal oldu doğumum.bir hafta önce nişanım gelmişti kahverengi sümüksü bişey jöle gibi bişeydi ve geriye kalan bi hafta boyunca azar azar gelmeye devam etti.21 mayıs salı sabahı uyandım altımda bi ıslaklık ama su desen su değil akıntı desen değil.neyse dedim var bişeyler çıkar ortaya.o günün gecesi yatağa yattım 38+0 olmuştuk bütün sitelerden her hafta olduğu gibi neler olduğuna bakıyordum her an gelebilir yazıyordu.hııı dedim nerdeeee😊 saat gece 1 sanki vajinadan gaz kaçırmışım gibi oldu sonrasında sularım boşaldı ama ellerim titremeye başladı benim kayınvalidemi çağırdım hem suyum gelmeye devam ediyor hem sarılıyoz😊 neyse eşimi çağırdık direk gittik hastaneye yatışım yapıldığında 2ydi ve yolda hafiften sancı vurmaya başladı.muayenem yapıldı 1 cm acıklığım var sabaha doğururum diye düşündüm kendi kendime esneme egzersizleri yapıyorum.sabaha oğlum kucağımda çıkıcam diye 😂 ebe dedi ki şimdiden yorma kendini 😊 kadın biliyor tabi başıma ne geleceğini.saat 1 gibi bi stajyer geldi sancın geldikçe ıkın dedi allah nasıl biliyorsa öyle yapsun onun yüzüne oğlumun kafası su topladı doğumum uzadı. neyse saat akşam 7 oldu o saate kadar dayanabilir iyi durumdaydım ki açılmama baktılar 5 cm de takıldı kaldı.asla ilerlemiyor.doktora dedim ben sezaryen olmak ıstiyorum kabul etmedi sağlıgınız tehdit altında olmadıgı sürece yapmıyorum dedi.ben öyle kötü olunca sağolsun doktor ablamı yanıma aldı.suni sancı verdiler ve ıkınmamam gerektiğini söylediler ama inanılmaz bi ıkınma hissi geldi.ıkınmadım sıktım kendimi.saat akşam 10 hala suni veriliyor ve benim artık sabrım tükendi inanılmaz derecede ıkınma hissim var çatladım resmen 😂 saat 11 de artık dayanamaz oldum kendiliğinden ıkınıyordum açılmama baktılar 8 cm 😊 bebeğin kafasını görene kadar doğum masasına almıyorum dedi doktor girdim klozette epey bi ıkındım.sonra yatağa yattım 3 kere sol tarafta 3 kere sağ tarafta 3 kere de sırt üstü ıkındım ebe geldi artık kafasını gördüğünü söyledi son bi kaç kez daha ıkındım ve duşa girdim yıkadım heryerimi.doğum masasına oturdum 3 dakika sürdü sürmedi kafası çıktı derken omuzlar derken bırak ıkınma dedi doktorumuz sıcacık bişey aktı içimden ama öyle bi rahatlama hayatta yaşamadım anında geçti bütün sancım.kucagıma verdiler sevdim kokladım izledim ellerini ayaklarını.hiç ağlamadı ta ki kucağımdan alana kadar bastı bağrığı alınca 😊 sonrasında kordon bağını kestim, plesenta çıktı onda da yine rahatladım hiç acı hissetmedim.yanlıs ıkınmadan dolayı damarımın parçalandığını söyledi doktorumuz onu dikerken acıdı sadece kendi dikişim acımadı 4 taneydi zaten 😊 bu arada kordonumuzu ben kestim 😊 gittiğim hastane çanakkale devlet hastanesiydi ama sanki özel hastanede gibiydim.sansıma doğumhanede yalnızca ben vardım doktorumuz ve ebelerimiz inanılmaz iyiydi öpe öpe doğurttular beni.bu arada sancılarla nasıl başa çıktım sıcak duşla üzerimi nerdeyse hiç giymedim sürekli duşa girdim belime tutdukça suyu rahatladım.belimi ovdular oda çok iyi geldi.buda benim doğum hikayem şuan oğlum sularım erken geldiğinden dolayı enfeksiyon kaptı yoğun bakımda yatıyor benimde kanım 4 ünite birden gitti damarımın parcalanmasından dolayı.bende bi alt katta yatıyorum ama çok şükür iyi olcaz insallah.varsa sorularınız yanıtlayabilirim💙