deletedmom592 Esrayusuf yok canim cikmamis henuz bakiyorumda ne zaman cikar bilmiyorum pzartesi ogleden sonra cikar dedi ama bi tanesi cikmis sadce 2 tup aldi beta yok henuz. Yeniden yaptigim teste baktin mi sence ne durum
deletedmom592 Esrayusuf benimde pek beklentim yok aslinda canim cok silik cikiyor surekli neden bilmiyorum kanda da bisey cikmaz diye dusunuyorum hayirlisi ya
Esrayusuf deletedmom592 vardır kuzum olmasa çıkmaz belli yAni renk görülüyor bu arada adet oldum az önce :(
Aynur63 Esrayusuf ben evde test yapmadım adetim 3 gün geçince rekt hastanede kan testi verdim evde yapılanlar bazen yanıltabilio en sağlamı kan vermen cnö
deletedmom592 Esrayusuf tez zamanda hayirlisiyla olsun insallah hepimizin canim su mubarek gunde okunan ezanlarin hurmetine Rabbim yuzumuzu guldursun kucagimizi hayirli saglikli evlatlarla doldursun insallah ❤
deletedmom592 Esrayusuf insallah kuzum haber vercem sonuc cikinca olumlu yada olumsuz neyse artik ciksada kurtulsam beklemekten
deletedmom592 Kizlar hcg henuz cikmamis ama progesteron 3.6 cikmis cok dusuk bir deger bildigim kadariyla boyle dusuk degerde olup gebe kalan var mi
deletedmom592 Kizlar sonucum 17 cikmis ama normal adet kanamam basladi kimyasaldi muhtemelen ogleden sonra dr.a gitcem bakalim ne diycek