Denizanne Merhaba kızlar aklınızda ne varsa sorun cevap veriyim kompozisyon halinde yazmaya üşendim. Aklımızdaki bir çok şeyi sordum az önce 🥳🥳
Denizanne Omma canım doğumhaneye sadece kendi fotoğrafçılarını alıyorlarmış. Fakat kendi odanızdayken isterseniz siz kendinizde çekebilirsiniz ya da başka bi fotoğrafçı getirebilirsiniz dediler. Ama doğumhane içi yalnızca kendi fotoğrafçıları
Denizanne Suratemel şuan 1250 normal doğum. Fakat 1 haziran itibariyle 1500 normal doğum zorunlu sezeryan da 1900 dediler
Huriyemustafa Denizanne bu kesin Bilgi mi Haziran da zamlı fiyat mı geçerli yani. Bende Haziran sonrası zaman geleceğini duydum
BurinTasKaradag Şikayetvar comda baya bir şikayet var ben medipole gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçmiştim. Öneriyor musunuz ? 6 haftalık gebeyim acil doktor arayışındayım
Denizanne BurinTasKaradag canım şikayetvar.com direk şikayet sitesi olduğu için oraya bakma memnun kalan oraya yazmaz. Ben şimdiye kadar çok memnunum tabi sonrasında nolur bilemem ama şuana kadar herşey muazzam
CCDGN Denizanne Doğumhane katındaki hemşirelerle görüşmüştüm.Doktorunuza bağlı ama Kadriye Hn almıyor demişti
Omma Denizanne normal doğumda Kadriye hoca girebilir demişti ama diğer doktorları bilmiyorum sezeryanda almıyoruz dedi. O da sanırım ameliyathanede olduğu için sterilil ortam VS sebeplerle almıyolar
Denizanne Huriyemustafa evet canım bana 1 haziran itibariyle zamlı fiyatlar uygulanacak dendi malesef
Omma CCDGN Kadriye hocaya gidiyorum kendisine bu hafta sordum daha aynı konuyu. Normal doğumda eş de girebilir ama sezeryana almıyoruz demişti
CCDGN Fotoğrafcı olayına cok karsıyım normal fotograf cekımlerının 2 katı fiyat veriyor hastane o kişiyle anlasmalı diye paket alamıyorum ...
Denizanne CCDGN evet öyle canım ama doğumhaneden fotoğrafım olmasada olur zaten ben pek önem vermiyorum ona
Denizanne Huriyemustafa bana sabitleme de yapamıyoruz dediler. Fakat haziranın ilk haftasına kadar tolerans tanıyabilirim dedler. Git konuş baskı yap ben sürekli hastanızım de yaparlar bence
CCDGN ben 2018 aralık ayında sabitleme yaptırmıstım takipli hastayım diyip diretin bence , prosedürler tam oturmamıs hastanede