Seymanursrtp Meraba hanımlar hamileyken taş kum düşüren var mı çocuğa zararı olur mu çok korkuyorum 😪
Sivasgelini Seymanursrtp eltim kum doktu cok uzun surdu ama doruk alimiz 10 aylik oldu masallahi var ne gebeliginde nede dogurduktan sonra sorun yasamadi sadece cok agrilari oldu tabi gebelikte
Lavinia5 Seymanursrtp 22 haftalık olduk Allah’ın izniyle. Bu süreçte 1 kere taş 3 kere kum döktüm. Taş ve kum zararlı değil ama eğer idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyorsa dikkat etmekte fayda var. Bol bol su iç, üşütme geresi Allah’a emanet.
Rapunzel_12 Seymanursrtp bende düşürdüö evet çok sancılı bir durum ama bol su içmeniz lazım başka yapısal bişey yok maalesef
uhuddd Seymanursrtp ben hamileliğin başından beri kum döküyorum alıştım artık ama bolca su tüketin öyle 1Lfalan da değil 3 4 ben öyle rahatlıyorum
Seymanursrtp Sivasgelini çok şükür içimi ferahlattn gerçekten canım çok yanıyor ama evladım aklıma gelince tüm ağrılara dayanıyorm
endoplazmikretikulum 32 haftalık gebeyim şuan bende kum düşürüyorum, doktorumun bilgisi dahilinde inşallah hiç bir şey olmayacak bebişime. Tek sorun benim çektiğim böbrek ağrıları 😀 sizede geçmiş olsun.Olumlu düşünün her zaman.
Lavinia5 Seymanursrtp bende gözle görülür kan yoktu ama tahlillerde hep idrarda kan çıkıyordu. Doktora nedenini sorduğumda taş yada kum döken İnsanlarda bunun normal olduğu bol su ile geçeceğini söyledi. Gebelikten önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim. Ozaman kan gelmişti. Enfeksiyon olabilir moralini bozma. Doktora gittin mi? Tahlil yapar tahlillerde çıkar zaten. Eğer idrar yaparken yanma yada sancı olmuyorsa taş düştüğü içindir kan büyük ihtimalle.
Seymanursrtp Lavinia5 bugün gittim CNm idrar da kan vardı çok korktum ama bebiş iyi dedi bnde de enfeksiyon varmış kanama biraz korkutyo insanı