Zehramom Oguzkagan65 38-1 olduk sanki gelmeyecek gibi hissediyorum 😂 38 haftalık olunca post açanlara ne sabırsızlar diyordum şimdi sanki günler ay gibi geçiyor 😂 gelmedi bugunde birşey yok diyerek
Ayse68 Sibelmkafedzhi canim hangi sureler okudun, sicak veya soguk su fark ediyomu nasil niyetlenmen lazim kusura bakma kuzum fazla soru soruyom.
Sibelmkafedzhi Ayse68 Yasin ve inşikak surelerini okuduk suya canım. Hayır farketmiyor hiç sıcaklığı normal bir içme suyuna koy. Ben bismillah deyip ayetel kursi okuyup içtim canım niyetlenmeden
Sibelmkafedzhi RumeysaAkd hemen açılmıyor canım dakika saat kadar az değil. Sabah koysan yavaş yavaş akşama kadar açılıyor işte. Ben 1-2 hafta önceden koymuştum
Oguzkagan65 haziransekiz doktorum bayram iznine gidiyor başka doktor istemiyorum bi de bebeğin kilosu gayet iyi daha fazlası beni zorlar
emel16 Oguzkagan65 bende 36 Dayım 38 dolmadan doğmasın diye dua ediyorum bayrama denk geliyor 38 çünkü :) hayırlısıyla doğsun minikler canım
Oguzkagan65 Senemhifa doktorum bayram iznine gidiyor başka bir doktor istemiyorum bide Bebeğin kilosu da gayet iyi fazlası beni zorlayacak
Bayburtlu69 Oguzkagan65 bende bugun kontrole gittim 36+5hatalığım.. 3.kilo10gr dedi.. Doğumuma daha var 16haziran doktor oh zamana kadar gıramajı artar dedi.. Sizce nasıl?? 😊
Oguzkagan65 Bayburtlu69 benim tam 37+0 da 3150 gramdı canım bir haftada 400 gram almış hiç belli olmuyor 35 ile 36 arasında 150 gram almıştı . Şuan için gayet güzel bebeğinin kilosu biz daha fazla almasını istemiyoruz doktorumla Doğum zor olur diye
Oguzkagan65 Bayburtlu69 benim tam 37+0 da 3150 gramdı canım bir haftada 400 gram almış hiç belli olmuyor 35 ile 36 arasında 150 gram almıştı . Şuan için gayet güzel bebeğinin kilosu biz daha fazla almasını istemiyoruz doktorumla Doğum zor olur diye
Bayburtlu69 Oguzkagan65 şuan 36+5 haftalığım..3.kilo 10gıram..bebeğim.. İnşallah.. Gıramı artar 300olur. Yani 3kilo 300yeterli..😊 ay inşallah