minik_fasulyem_ Esrarse keşke tek bununla depresyona girilse ama ben dokusunu çok begendım bu beni depresyondan çıkartır 😂😂😂
minik_fasulyem_ Fdsa kesinlikle acıtmaz canım külot gibi oturmuyor esnek ve geniş karnını sarar ama sana tavsiyem buyuk boyunu al rahat edersin
Esrarse minik_fasulyem_ valla ben lohusa depresyonunu bilmem herhalde sıkıntılı hamilelik geçirdiğim için zaten depresyondayım 😂
CiHal minik_fasulyem_ bnde şuan 32 haftalıgım ve 63kilodayım orta boy almayı düşünüyodum büyük boy mu almalıyım sizce
minik_fasulyem_ CiHal buyuk al canım düşme vs yapacak bişey degil bel kısmına iyi bak lastıklı gibi sarar seni bide göbek dogumdan sonrada kaldığı için hemen dumduz olmuyor kaymaz yani
Papatyam34 Aytana kimse bana sormadı ki hasta bezi kullanır mısın kullanmaz mısın diye . Odaya gelince direk bağladılar 🤗
minik_fasulyem_ Srfn11 sayılı gün çabuk geçermiş kullanınca bizede yaz kuzum 20 gün kalasıya bn ne halde olurum bilmiyrm 🙄
[silindi] Sengulkrgz ay canım öyle deme ya valla yatalak olan ölene kadar buna mecbur kalacak olan insanlar napsın 😕 bizimki geçici bi süre öyle düşün
Sengulkrgz [silindi] ah ah bilmez miyim 2 sene yatalak hasta baktim bu bezleri cok kullandim...O yuzden bazi seyler de aklima geldi ne bileyim yaaa