Boldie Merhaba arkadaslar doktorum bugun demir ilaci verdi kilo yapar mı kullananlar yazabilirse cok sevinirim🤗
SusamNur Yapmıyor akşam yatmadan 1 tane alıyorum bende sadece afedersiniz dışkının renginde değişiklik oluyor
Annevebebisi Ben de kullanıyorum kilo almadım. Ama kan ilaçları iştah açabiliyor. İlacın direk kilo aldırdığını duymadım hiç :)
MerveAvc Boldie hamileliğin başından beri kullanıyorum sonuna geldik sayılır toplamda 8 kilo aldım bence aldırmıyor
Hcrshra kbrnur34 Aynen bende içemiyorum 😔 yani zaten 22 haftalık olduk onu içmeden dahi sürekli kusuyorum geçmiyo onu içince dahada artırıyor gibi geldi bana sanki içmediğim için vicdanen rahatsızım önemli olduğunu biliyorum ama bakalım bi ümit belki 6. Ayda kusmalarm geçerde başlarım die avunuyorum.
ddamserc Bence kisiden kisiye degisiyo cünkü ben cok zayif hamile kaldim 5.5 ayligim kan ilaci baslayana kadar hic kilo almadim 3 haftadir kullaniyorum 3.5 kilo aldim dogrudan kilo aldirmak degil de bende istah actigi kesin ☺️
Leylak83 Boldie ben 20. Haftadan sonra almaya basladim.... iştah açtırıp, kabız yaptırdı beni ve bu sebeplerle kilo almaya basladim...
gLycn_ İştah açma oluyor ama biraz kendini frenlersen 😅’hamilelikte zor biliyorum’ almazsin bende kabızlık yaptiği için şişkinlikle kilo artişi oldu. 🤭