Neseozkan Kızlar 34 haftalığım erken doğum riskim var ve bebeğim aşırı hareketli yani sanki hiç uyumuyo sürekli oynuyo bazen canımı yakıyo hatta doğum pozisyonunu da aldı bu arada benim gibi olan var mı ? Normal midir bu kadar çok oynaması bu haftalarda
ezehra Neseozkan benimde öyle hiç uyumuyor galiba millet düzenini biliyor şu saat bu saat diye ben halen daha tutturamadım. 32 ue kadar falan yine gece uyuyordu bu kadar hareketli değildi ama maşallah bir hafta on gündür fena. Oruç tutuyorum gündüz biraz daha sakin ama yine de uyumuyor yani 😂 bir yandan iyi hareket edince mutlu oluyorum sağlıklu olsunlarda 😊 Rabbım korusun hepsini inşallah 🙏
Ssraa Neseozkan biz de 34 haftalığız bu postu okurken karnımı sivriltmiş olan poposuyla uğraşıyorum 😁 can yakıyor evet ve her saniye hareketli değil yani illaki durduğu zamanlar oluyor ama hareketi fazla. Bunun bebekten bebeğe değiştiğini biliyorum bence bir sıkıntı yoktur hareketlilik sorun teşkil etmez hareketsizlik eder buradan da öğrendiğim kadarıyla. İçini ferah tut🌸
AyEr Neseozkan 33+1 olduk erken dogum rıskım var çok hareketlı masallah televızyon babasının sesıne ve supurgeye aşık 😂hıc uyumuyor sanırım hep bır oynuyor😂
Nezahatozen 32 ye gircez yarın herkes çok hareketli filan yazıyor bizde öyle birşey yoktu ama 1 haftadır hiç uyumuyor bizimki de devamlı uyanık gece tuvalete kalktıgımda bakıyorum hala hareket ediyor
Neseozkan Nezahatozen benimde öyle işte heran hareket halinde bi de erken doğum riskim var hepten korkuyorum
Nezahatozen Neseozkan insallah normaldir benim riskim yok ama bi ara şancı vs çıkınca korkmuyor değilim
Neseozkan Ssraa inşallah canım çok teşekkür ederim ☺️ erken doğum riski olduğu için biraz da tedirginim durmıycak çıkcak sanki 😄♥️
Ssraa Neseozkan rica ederim☺️ Canım ben bu haftalardan sonra her an doğacak diye bekliyorum artık geliştiler sadece büyüyorlar. Allah korusun öyle bir sorun olursa birazcık daha büyümesi beklenir o kadar inşallah☺️ Her şeyin en iyisini düşün.
Neseozkan Ssraa öyle düşünmeye çalışıyorum zaten ciğer geliştirici falan yapıldı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inaşşahh 🙏☺️
Neseozkan Aysine nst de ağrı çıktı 30 haftalıkken 31 de kasılma oldu yatış yapıldı serumlarla durdurdular 32 de de aynı şekilde ciğer geliştirici falan vuruldu şimdi yatıyorum sadece
Ceyk Neseozkan 36+4 haftalık oldum benimki de aynı çok hareketli büyüdüğü içinde çok canımı acıtıyor. Gece bile ne zaman uyansam kıpır kıpır. Kontrole gidiyorum doktor bakamıyor doğunca da aynı olursa yandık