Elmassss Selamlar ilkkez yaziyorum baska programlar kullaniyordum.30+1haftalik hamileyim bende dontora gore 31 ..bu haftalarda olan varmi neler uapiyorsunuz nasil gidiyor.
Gebelikbilgisi Elmassss 1 hft çok önemli diil. Benim başından beri önde şuan 34ü bitirdik ama bebiş 37:) şeker yüklemesi mutlaka yaptır bende normal çıktı dr genetik dedi tombişliği😂
anapanda12 30+3 olduk elhamdülillah çok şükür günleri geçirmeye uğraşıyoruz. Erken doğum riskinden 16. Haftadan beri yatıyoruz şimdi anca anca kendimizi toparladık... birde bayram geliyor malum onunda heyecanı var üstümüzde Sizde nasıl gidiyo durumlar
Nebahathumeyra 30+ olunca doktorlar 31 diyor zaten o yüzden 31 demiş olabilir mi acaba. 21+ ilken de 22 haftalık oluyor mesela
Nezahatozen bu aralar dinleniyoruz kızım 1 haftadır maşallahı var karnımın içinde değişik hareketlerini görüyorum izliyorum haftaya olsada görsem diye can atiyorum hemen iş yapınca karnım geriliyor devamlı yatmami istiyor bi yandan ev işlerini bitirmeye çalışıyorum bu şekilde 31+6yiz ama 1 hafta önden gidiyor