hulyagmurat Kızlar merhaba bugün kontrolde bebeğin eşinin Rahime çok yakın olduğunu söyledi doktorum takip edelim yukarı çıkmasını bekleyelim dedi aynı şekilde olup yukarı çıkan veya bu sebeple erken Doğum yapan var mı aranızda
deletedmom9494 hulyagmurat kaç haftalıksın canım doktor bana da öyle söyledi doktorumu değiştirdim ilk gebeliklerde öyle bir tehlike söz konusu değil dedi Cumartesi doktor randevum var bakalım ne dilekler. Bende tam 23 haftalık oldum
saree hulyagmurat 13 hafta 5 günlüğüz banada öyle söyledi ama daha cok erken dedi yukarı cıkabilir dedi rahim büyüdükçe 🙏 Bu şuanki durum dedi değişebilir dedi 🙏
Mevsimbahar hulyagmurat erken doğum yapmazsın ama rahme çok yanaşır ve kapatırsa asla normal yapamazsın mecburi sezaryen olursun bu.
hulyagmurat deletedmom9494 ikinci gebeliğim canım aynı doktoruma gidiyorum 12 haftalığım hatta ikili tarama testi için baya uğraştı bu yüzden
SevdaLinkaaa Benim 6.hafta gittiğimde öyleydi ,doktor Doğuma kadar çıkar yukarı dedi ,şu an 19. Haftamdayım ,olması gerektiği yerde .😊Ayakta çok kalmayın ,stres yapmayın,ilaçlarınızı düzenli kullanın inşallah hiçbir şey olmaz .
Mevsimbahar hulyagmurat erken doğumla alakası yok bebeğin eşinin yerinin herhangi biyere tutunabilir sağa sola yukarı aşa rahmin ağzına tutunabilir. Dediğim gibi rahim yağzı olursa normal doğum olmaz o kadar
hulyagmurat deletedmom9494 sırtı dönüktü burun kemiğini göremedi o yüzden biraz uğraştırdı bizim minik vajinal ultrasonla ölçüm yapabildi
Sltnzlm hulyagmurat canım doktor bebeğe Ultrasondan bakarken mi görüyor aşağida olduğunu ayretten muanemi oluyorsun
Mervemim Bnmde asagıdaydı 24-26. Haftam arası yukarı çoktı bebek ve rahim büyüdükçe ama bnm tansmı asagıda degildi oda önemli onu sorun plesnta previa degildim tamamı asagıda ıkunca yukarı cıkmayabiliyor , ara ara kanamalarım olsu ve progestan kullandm 26 sonuna kadar dinlenmeniz gerek agır hiç bir sey yapmayın
hulyagmurat Mervemim teşekkür ederim canım zamanla yukarı çıkmasını bekleyeceğiz inş sıkıntı olmadan çıkar