Seher__ https://images.app.goo.gl/jF7op1hjfo9tX43o6 Bide bunlar vardı canım hergun yapın dedi ebe ama bende hergun yapmiyorum yapmam gerek aslima
semrakarahan Alarasel ben gordm ama ne fiyatina baktm ne tarihine bi kac gun onceydi sonra bimin sitesine baktm orda yok burda bi hanim demisti ellerine kaldiysa onceden kalan o satiliyordur dedi oylede olabilir
Seher__ semrakarahan bunları hergun yap artık sen canım çünkü haftan gelmiş anca fayda eder 4.aydan sonra baslaniyomus
denizoktay semrakarahan benim arkadaşım plates eğitmeni o en başından beri bana söylüyo ama ben tembellik yaptım😊benimki sezeryan olacak ama normal doğumda işe yarıyormuş gerçekten,tabi bilinçli hareketleri yaparsınız
semrakarahan denizoktay yani bnde tam hareketlerini bilmiyorm ama arkadasima dogumdan once topun ustune otur kalk otur kalk yptirmislar
Meryemgunduztoptas semrakarahan gebe okulunda öğrendiğime göre 35 ten sonra pilates topu ile egzersiz yapılabilir eğer herhangi Bi riskiniz yoksa tabi doktorunuza sorup başlanır.
uslukizinannesi semrakarahan ben onu aldım canım gayet memnunum ama çok önce gelmişti 1buçuk 2 ay oldu haftada 2 3 kez yapıyorum 35 hafta oldum