1elif 10.haftam biti gebeliğimin 7.haftasından itibaren ara ara lekelenme görüyorum en son iki hafta önce gelmişti çok rahattım daha gelmiyo gelmiycek diye bugün tekrar geldi yine içim içimi yiyo... benimle aynı şeyleri yaşayanlar varmı...
Hzlhakko 1elif hiç bekleme doktora git ben hemen gittim fitil kullanıcam progestan bebek aşağıda ayrıca kanama alanım var 13 haftadayım ama korkulacak birşey yok sadece ihmal etme
Lokumanne 7+6 haftalığım, Mutlaka bi doktora görünün benim de dün lekelenmem oldu doktor düşük için progestan hapını verdi. 10 gün kullanıcam, bu dönemlerde çok önemli dedi doktorum da
Yunik 1elif iğnesini kullandın mı? Ben 5-6 hafta hap kullandım, 10 gün’de gün aşırı iğnesini vurundum ve geçti.
1elif Hzlhakko inşallah canım yaaa takip ettim azaldı gibi biraz allah korusun düşük falan olsa çogalıyomuş çogalma yok enazından bi geçse rahatlardık
Hzlhakko 1elif evet canım ayakta kalma uzun uzun yürüme sakın ben yaptım sonuç bu tabi bilinmez ama herkes bana hasta değilsin hamilesin diyordu gördük ne olduğunu
1elif Yunik dün gittim doktora igneye başladık plesantam aşagıda tutuyomuş kanamada ona baglıymış 16. Haftaya kadar yatıyoruz dedi doktorum kese büyüdükçe kapatıcakmış kanama alanını ignede keser dedi takip altında tutuyo şu an en büyük şansım iyi bi doktora denk gelmem devlete kalsaydı eve git takip et düşerse düşer dediler yapıcak hiçbişey yok kanama dediler