Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz 23+1 iz canim en son 20+4 de 400 gramdi bebegim ben çok kilo aldım suan diyet yapıyorum gebelik sekerim de çıktı ne yazık ki ☹️ Bebeğimin sadece 2 tane 5li hastane çıkışı 5 tane de zıbını var baska hic birşey almadim henüz
Aysedgrlikrkmz Askkokuluyavrum alınır ben ebebekten internet üzerinden alıyorum daha kolay oluyor 🥰 inşaallah senin de şekerin düzelir 🙏🏼
1ogrencianne Aysedgrlikrkmz onu hiç duymadım burun aspiratörü burundaki pislikleri vakum gibi çekiyor da ağızdan nasıl yapıyor o işi ben de anlayamadım 🤔
1ogrencianne Aysedgrlikrkmz yine de yemeye çalış canım yumurta, peynir, süt falan. Sıcaklar da geldi yumurta biraz zor yenir artık da 😶
Buseecrin Aysedgrlikrkmz bizde bugün tam23 haftalığız kilomuz 637 gram bugün gittim doktora ben ileriden gidiyormuşum meğersem geç döllenmiş bebiş herşey yolunda dedi içim rahatladı 😊 hiç birşey almadım daha ben son aylara doğru alıcam
Snmissi Aysedgrlikrkmz evet yürüyüş şart oldu artık aslında abartı yemek de yemiyorum dikkat ediyorum ama basım okadar kilo aldım bnde anlamadım
Aysedgrlikrkmz Buseersoy inşaallah faydası olur bebeğin nasıl iyi mi o iyiyse artık biz diğer şeylere katlancaz