Nrtn1234 37 hafta oldu, göğsüm Zaten küçüktü 75 ti hala büyüme Yok ya, süt gelmez endişesi yaşıyorum. Var mı tecrübesi olan
Yasemincifci Nrtn1234 göğsünün büyüyp büyümesiyle sütünün gelip gelmemesi arasında hiç bir ilişki yok canm
Tugcehar87 Nrtn1234 geçenlerde konuştuk gene bu konuyu alakası yok göğsün büyüklüğü ile sarkıyo sonra sıkma canını 😂
Minnakfasulyem Nrtn1234 canım ben emzirme eğitimi almıştım emzirme danışmanı büyük küçük olması, ucunun olup olmaması hiç önemli değil demişti. Bebek için önemli olan kahverengi kısım demişti. Benim kuzenimin göğsü kafam kadardı nerdeyse😂 ama o 3 ay anca emzirebildi arkadaşımın küçüktü 1.5 yaşına kadar emzirdi.
Nrtn1234 Yasemincifci gerçekten Yok değil mi, bir türlü içim rahat etmiyor ama , yine de içime su serptiniz tşk ederim
Nrtn1234 Tugcehar87 ya sanki bebek de ağzına alamaz gibi geliyor küçük olduğu için bilemedim 🤷♀️ inşallah düşündüğüm gibi plmaz🤷♀️ Hayır herkes bikaç beden büyüyor diye anlatıyor ona da şaşırıyorum
ecembk Benimde öyle düşünüp duruyorum bazen🙄 hamilelikten önce 75ti hala öyle sadece fazla sertlik var göğüslerimde. Ama biçok yerde okuduğum kadarıyla büyük küçük olması süt için şart değilmiş umarım öyledir 🙂
Minnakfasulyem Nrtn1234 rica ederim emzirme tamamen beyinde bitiyor olumlu sinyaller gönder 😊 Benim de senin gibi korkularım vardı ama olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah güzel olacak bebişler anne sütüne doyacak💪🏻
A_S_K Nrtn1234 çok şanslısın ne güzel büyümemiş 19 haftalığım 2 kilo nerdeyse oldular. Her yeri çatladı göğüslerimin südyen çok bunaltıyor bana ağırlık yapıyorlar😅
Caninannesi Bes gun once dogum yaptım aynı seyı düşünyordm bombostu goguslerım adet olurken bıle daha şişkın hissedyordum hatta hafıf sıkıp bakıyordum sütüm varmı dye kesın sütüm olmycak dedm sezeryanla dogum yaptm gün boyu emzırdım ertesi gun hastaneden cıktm eve geldım dus aldım goguslerım tas gibiydi hatta mastit oldum dıye korktum buyuk kucuk gogusle alakası yokmus bebek emdıkce gogusler uyarılıyor ve süt geliyor ıcıını rahat tut
CerenAnne Benim de pek büyümedi ben de aynı şeyi düşünüyordum bugün, ki benim göğüslerim normalde büyüktür de ama pek öyle dolu bir görünümü yok şuan, 35 haftalığım.
denizoktay Yaaa ben bugün bişey yaptım🙈😝😝😝 manüel göğüs pompası almıştım, bugün o geldi nasıl bişeymiş deneyim dedim bi baktım ben dalmışım süt gelmiş😝😝 bişey olmaz herhalde demii yaaa