Aysenur01 27hazirana gün verdi doktor 33+2yim hazırlıklarınız bitti mi bebeklerin kilosu nasıl 2 olmuş benim sanki az gibi geldi
Yurdanur Aysenur01 bizim 18 günümüz kaldı 36.haftamızdayız yarın kontrolüm var kaç kilo olduk bilmiyorum ame 33+5 te 2000 di doktor normal demişti ame bane da az gelmişti görcez bakalım yarın nolmuş kilomuz
AyEr Aysenur01 32 haftalıkken 2 kg 100 gramdı suan 33+1 olduk sezeryan gunumuz 38 haftalıkken yani 34 gunumuz kaldı sıstemde 48 gozukuyor ama bır de erken dogum rıskım var bakalım artık kontrolum 33+5 de
Aysenur01 AyEr haftada bir gireceğim dr öyle söyledi geçen hafta girmedim gelecek hafta girmeye başlayacağım ultrasona çağırmayacağım gibi konuştu doktor ama böyle bişey dedi mi sana da sadece nst
AyEr Aysenur01 erken dogum rıskım oldugu ıcın 29 dan berı gırıyorum nst 30 da dogum sancılarım cıkmıstı cok sukur gecırdıler sımdı hep yatıyorum ılk once ultrasonla bakıyor sonra nst sokuyor canım
Hayal_Demir Aysenur01 ayni gune verilmis dogunlarimiz. Bana da 27 Haziran dedi. Bebegim 33+4 iken 2400 idi