Alismomi Mumsy ne kadar şanslısın biz her belirtiyi gebeliğe yoruyoruz sanırım 😅 çıldırmak üzereyiz burdaa 🙄
Mumsy Alismomi canım belli olmaz ki işte her insan bünyesi çok farklı kimisi hiç anlamıyor kimisi hemen kusuyor vs ama göğüs şişmesi falan akıntı adet öncesi belirtilerdir doktorun söylediği şeyler bunlar tam tersi kasık ağrısı da aynı şekilde adet belirtisidir normalde ama ağrır olmazsın olmazsan hamilesindir zaten. İnşallah hepiniz en kısa zamanda kavuşursunuz istediğinize ❤️
Elifdurcakmeric Marayy canım benim de göğüslerimde hassasiyet vardı ama sadece dokunduğunda acıyordu ama bariz bir şekilde göğüslerimde ve kasıklarımda mavi damarlar belirginleşti ve ara ara kasıklarıma sancı giriyordu başka da hiç bir bekirtim olmadı 🤷🏻♀️
Marayy Elifdurcakmeric o mavi damar icin hep durup durup göğüslerime bakıyorum inceliyorum ama damar yok Ağrı var insalalh adet belirtisi değildir
Celins_ Normalde çok üşürüm ben sıcak basması olmuştu çok ve aşırı baş ağrısı . Ara ara da kasığıma sancı giriyordu. Yoğun bi akıntımda vardı.
Busra9071 Bende yrlesme kanaması yasadım hatta kahverengi leklenmem bile olmuştu önemsemedimm adet sandım kanama geldi hemen kesildi onun üzerinden bir hafta geçtikten sonra hamile oldugu mu ögrendim şuan çok yeniyiz 🤗🙈 inşallah seninde vardır canımm
Elifdurcakmeric Marayy canım benim de reglime 3 4 gün kala çıktı damarlar ağrısı daha önce başlamıştı içini ferah tut inşallah güzel haberlerini alacağız ❣️🙏🏻
Beeebbeek Marayy ben göğüs hassasiyeti yaşamadım ama bel ağrısı çok yaşadım.o kadar ağrı yaptıkı anlık yürüyemediğim zamanlar oldu
Kbr22 Marayy benim göğüslerim de ağrı olmaya başladı ve göğüs ucunun oldugi kahverengi yer bi göğsümde yarıya kadar beyazladı 🤷🏻♀️ ilk belirtim oldu o benim suan 18+2 ve hala aynı şekilde yarısı beyaz 😊