Ayisigi1 Selam bayanlar ben 3 haziranda özele gidecem cinsiyeti öğrenmeye ama arifeye denk geliyor sizce acık olurmu yada yarınmı gitsem 17 haftalık oldum :)
2kizannesi- Ayisigi1 13. Haftadan sonra belli oluyor cinsiyet niye bu zamana kadar öğrenmediniz ki göstermedi mi 🙂🤪
HayalLina Ayisigi1 kuzum benim bulunduğum hastanedeki doktorum 1 e kadar orda 3 hazirana gün verdi hatta arayıp sorabilirsin yada online randevu kısmından da görebilirsin
Sahreyldrm Ayisigi1 kııız Allah seni napmasin nasıl dayaniyorsun o kadar zamaan ben 12. Haftadayim randevu haftaya cuma çatliycam gitsem başka doktora diyip duruyorum iyi sabirlisin valla 😂
Alarasel Ayisigi1 cnm bnm bildğm bayrmda drlar doğm varsa glr o da her özelde olmuyo. Byrmdn önce gdn bizde öyle ypcz inşAllah
Ayisigi1 2kizannesi- 12 haftada gittim söylemedi doktor 15 haftada netlesir dedi dahada gitmedim hiç sabırsızlıktan catlıcam valla 😂
2kizannesi- Ayisigi1 Özel hastaneler hep açık oluyor kendi doktorun olmasa da nöbetçi doktorlar oluyor bayram da bile, ne zaman istersen git ister bugün ister yarın kendi bileceğin 🤷🏻♀️😄
Ayisigi1 2kizannesi- tamam tesekkürler esimle konuşayımda o 3 haziranda gitmek istiyor olmadı yarın gidecem napayım meraktan catlıcam yoksa rüyama giriyo hep
Ayisigi1 Sahreyldrm yarın gitcem de kaynanam bekle diyo bayramdan sonra uyuz oldum varya diyom anne artık catlıcam meraktan bişey olmaz daha net belli olsun 4 ay oldu dahası mı var artık belli olur bence yani😂
Sahreyldrm Ayisigi1 sen de söylemeden git sanki senin sonuçta sen merak ediyorsun çokça zaman geçmiş zaten valla iyi dayaniyorsun 😂
Elifdikel Ayisigi1 benimde arefe şeker yüklemem var özel hastane de muhakkak kadın doğum uzmanı vardır
Ayisigi1 2 saat önce hayat hastanesine gittim cinsiyeti yüzde yüz erkek dedi doktor hayırlısı sağ salim gelsinde kız istiyodum malesef rüyalarım tersine cıktı :)