Tugramoms Ozgecomelek 16+3 de öğrendim ilk olarak o güne kadar doktorum tahmin de bile bulunmadı sanırım değişme olasılıgı olduğu için sonra geç de olsa öğrendik ki paşamız olacakms
Ozgecomelek Tugramoms devlette hemen söylemiyorlar bide değişme ihtimali var net olarak 16-18. Haftada belli oluyor cinsiyet
Nur___ Ozgecomelek bence de bu sene kız senesi çünkü gebe olan bütün arkadaşlarımın kızı olacak, tabi ben daha öğrenemedim ama tahmin kız ❤️
Ozgecomelek Nur___ bende daha öğrenemedim sanırım doktor erkek desede hayır imkansız kesin kız derim o kadar çok kız duydum ki 😂
elf30 Bu sene bence erkek senesi.Kimi gördüysem erkek benimde doktorum 11+3 de erkeğe benziyor dedi.Dün ikili test yaptırdım doktor yine erkeğe benziyor dedi.Büyük ihtimalle prensim olucak ☺️☺️
SARAMAZE19 Ozgecomelek devlete gidiorum cnm ve her gittiğim Bask a doktorlar cikio düzenli bi doktorum yok mao3sef😏😏
Ozgecomelek SARAMAZE19 bende devlete gidiyorum bilerek bekliyorum doktorumu randevu bulamazsam rica ediyorum doktoruma kağıt veriyor onu onaylatıyorum bende malesef devlette bu sorun var
Dniiz Bende nasipse yarın öğreneceğim ikili testte söylerim dedi doktorum çevremde ki herkesin erkek hayırlısı olsun da :)
yagmurtpl Ozgecomelek valla canım gördüğüm duyduğum kadarıyla ayrıntılı ultrasona kadar emin olmayın, sonradan değişen cok 🤗