Sonay Hsrt42 kız nolcak zaten ultrasonda ne kadar belli olur ki siyah beyaz aşk işte 😂 boşver doğunca görüsun hem oyle daha heycanlı oluyo kime benzicek diye merak edyo insan 😍
Tuqbabars Hsrt42 ultrasyona girmeden 5 -10 dk önce çikolata yerseniz bebek hareketleniyo yerinde durmuyo o şekilde yüzünü görebilirsiniz ❤
TugbaLafci Sonay yok canım benim bebişim ağzı burnu hep belli bide top kafalı tosbak oğlum cihazdan cihaza fark ediyo 🤗🤗
Sonay TugbaLafci valla ben 19 haftalıkken cinsiyetini öğrendim sadece doktor burnu sana benziyo dedi geriyedr daha bişey gormedim ruyamda görüyorum kocaman gözleri var buğday tenli tombik belki oyledir hayaller hayaller 😂 oğlumda ruyamda gördüğüm gibiydi belki oda oyle olur 😎
TugbaLafci Sonay ben 12 haftalık öğrendim canım cinsiyetini bugün doktorum kulağını parmaklarını bile gösterdi
BeyzaEnes Bende ayni durumdayim 26+2 haftaligim daha yuzunde dudagindan baska hic biyerini goremedim hep o minik elleriyle yuzunu kapatiyo saklaniyo 😂😂😍😍
TugbaLafci Sonay doğduktan sonra bol bol görürüz inşallah Canım bütün Hamişlerin Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almasını nasip eder inşallah 🙏🏼🙏🏼😍😘