Sevdikkk Bu haftalar arasında ne gibi şikayetleriniz oluyor söylermisiniz ? Ben doyasıya yürümek istiyorum ama iki adım atınca kesiliyorum karnım geriliyor :/
fts01 Sevdikkk aynen bende öyle birde hareketleri az gibi hissediyorum doktor kontrolü normaldi sorun yoktu ama hareket azalması var sizde de oluyo mu
SvcnnKmlc Sevdikkk elim ayağım cok sisti bileklerim ağrıyor resmen bianda oldu bi de , bide bi gun cok hareketli ertesi gün baya hareketsiz ondan da korkuyorum Allahın izniyle bi doğursaydık 😏
SvcnnKmlc fts01 ya evet aynisi bende de var hareketleri az ve yavas gibi bikac gundur dayananadim eşimi aradim hatta gel de hastaneye gidelim diye neden böyle oluyor acaba 😑
Sevdikkk fts01 bende öyle bir durum yok Dr ne sor o normal diyorsa çok kurcalama akısına bırak Allah’ın izniyle gelecek nefes sana
Side Merhaba bende tam 29+3üm ☺️ Yorgunluk çok fazla bende sanki. 2 adım atsam nefes nefese kalıyorum onun dışında hareketleri belli saatlerde hissediliyor rutine bindi gibi bir şey ☺️
Pnrarvn Bende 29+2 yim hareketler çok sert bizde vurunca canımı acıtıyor korkuyorum bende 😬 yorgunluk bendede var özellikle havalar ısındıkça artcak gibi geliyor bana
SvcnnKmlc Sevdikkk gelmedi ama ben içim rahatlasın diye göründüm 🙈🙈 uyuyordu miniğim cok şükür her sey yolunda 🙏👼
Pnrarvn Sevdikkk ben süt çok severim çok süt içiyorum belkş etkisi vardır biraz zayıf kilo olarak sırf kemik olcak benim kız desenize 🤣28. Haftada 1070 gramdı 😊