Hazalk92 Şimdi duydum Kizlar bilen duyan varmıdir bilmem , hemen paylaşmak istedim . Maden suyu bebegin sacli olması icin içiliyormuş? Dogru mu ? Hemen gidip alayimmmm 😂😍😍🙈
Mir Hazalk92 kemikleri daha sağlam olsun diye minarellerden dolayı. Eğer öyle olsaydı ilk çocuğum heryeri kıllı doğardı. Ki eminim millet bırak kafasına dökmeyi saç çıksın diye banyosunu yapardı. Öyle birşey yok. ☺💗
Busraaras Hazalk92 ilk defa duydum eğer öyleyse kızımın saç boyutu muhtemel venim kadar olur çünkü ben en başından beri her gün içiyorum ☺
PasaninAnnesi Selyil yok canm sade olmasi lazm bende sade icemem normalde icine bi iki damla limon damlatiyorum
Nurerdgn Hazalk92 maden suyu mineraller acısından cok zengin oldugu icin bebegin kemiklerine faydasi olsun diye iciliyo ve boyu uzun olsun diye... ölçüyü kacirirsaniz bebeginizin dişli dogma durumu bile olabilir
Elifrana Sodanın içinde kalsiyum magnezyum falan var. Özellikle kemik gelişimi için faydalı olduğunu biliyorum.
EmrahBraYldrm Hazalk92 maden suyu kemikleri için fayladalı olduğunu biliyorum saç olaraktan mide kaynamasına iyi geliyor oda zaten saç çıkardığı için oluyor diye biliyorum 😍❤
SerhanYamurBarut Maden suyu yada mineralli su annedeki kasılmaları önlüyor hani bacak krampları uyuşmalar için falan bana doktorum önerdi
Ecee Hazalk92 ay gercektenmi 🙄 😂İlk defa duydum 🤔Ben gunde 2-3 tane içiyorum midem yanıyor diye oglum at kuyruklu dogcak ozaman 😂
SerhanYamurBarut Selyil evet canım ara ara baldırım ağrıyordu şu sıralar geçti. Normaldede faydalı zaten içsek iyi olur yani