Demrl 15+2 hamileyim enfeksiyon var doktor zalaın diye bi fitil verdi 4 kutu bu fitilden kullanan varmı faydasını gördünüz mü
Nur___ Demrl eğer idrar yolu enfeksiyonu ise sabah aksam bi bardak suya saf elma sirkesi (1 kaşık) katarak çözüme gidiyorum, fitil kullanmadım
Muhammednurihafsa Demrl evet canım haftalarımız da aynı sayılır senle benımde kaşıntım çoktu doktora gittim idrar yolu enfeksiyon var dedı ilaç yazdı krem yazdı ama hiç kullanma daha iyi dedi bitkisel çözüm bulanilirsen bebeğe zararı olmaz
Asiacr Demrl fitili mantara verirler genelde sendeki mantar olmasin. Ben fitil kullandim ama mantar gecmedi. Enfeksiyon yok ama boyle gidecek artik
Demrl Nur___ evet idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyo doktor banada bunu dedi üstüne otur dedi bide fitil yazdı teşekkür ederim
Demrl Muhammednurihafsa benim kaşıntım yok yeşil akıntı geliyo ilaç kullanmaya korkuyorum bişey olursa diye Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
Demrl Asiacr yok mantar değil bende ki sadece yeşil akıntım var idrarda lökosit çıkıyo doktorda bu fitili verdi