Merhabalar ❤️ Öncelikleşunu söyleyim hiç bir annenin hakkı ödenmez 🧿 niye bunu dedim şurdan anlatmaya başlayım. 🤨 artık doğuramayanlar kervanına katılıp ,piskolojim alt üst olmustu 😩 baktım bizim kızımızın geleceği yok son günlerde dip köşe temizlik yaptım , 10 15 tane hurma yedim ,merdiven , yokuş , araba sürme derken 20 Mayıs sabah 6 da uykumda çiş yaptığımı hissetim kalktım baktım çişimi yaptım sandım ve tuvallete gidene kadar heryer su oldu ve ben suyumun geldiğini anladım 😩 eşimi uyandırdım ama bende hiç sancu filan yok eşim uyanınca hemen Sıla girdim belime sıcak su tutturdum duş yaptım üstümü giyindim ama su hala akıyordu 😏 neyse çantaları alıp hastaneye gittik ilk başta muayane ettiler açılmam 1 cm di ama suyum geldi için beni bırakmadılar . Yatışım yapıldı ve o gün ertesi gün sabah 5 buçuğa kadar kendi sancımı cektim 3 saate bir nstye girdim ama sancılarım çok az dı düzenliydi ama doğuracak kadar değil. En son doktorum suni sancıyla devam edecez dedi ve 5 bucukta suni vermeye başladılar . Önce lagman yaptılar . Kendi sancımda olduğu için sancılar hemen belli etti kendini direk 100 e dayanıyordu 11 15 geceye kadar açılmam 4 cm di baktım olacak gibi değil artık yürüyüş yapmaya başladım sancım geldikçe çömeliyordum saat 11 buçuk gibi tekrar muayane ettiler ve şok açılmam 8 cm olmuş fakat bundan sonra kasılma iğnesi yapmaya başladılar bu kısımdan sonra kendimi nstye bile bağlatmadım paso yürüdüm sancım geldiği an çömeldim ve sağa sola sallandım 😩ben bu hareketin faydasını çok gördüm sonradan artık ıkınma hiisi gelmeye başladı . Gene ben ayakta sancı gelince de çömelmeye devam ediyordum 😩 en sonunda beni nstye yatırdılar ve o kısımda kötüydü artık ıkınııyordum pat diye bebek çıkacak doktor yetişemiycek diye korka korka ıkınırken doktor geldi açılmama bakacaktı ki bebek aşağıds ben görüyorum tüm gücünle ıkın dedi o an ıkınma hissim gitti doktor da gitti perdeyi çekti o an sancıyla Beraber ıkınma hissi geldi ve bebeğin kafasının aramda olduğunu anladım doktor gelip bakınca şok oldu ve sürekli ıkınmamı isteyerek beni doğumhaneye götürdü tek ıkınmayla Kızımı 2 32 de kucağıma aldım pleesantamda hemen çıktı 👏 sadece dikiş kısmı uzun sürdü biraz canım yandı 😩 ama aklım kızımda olduğu için pek bana işlemedi ❤️ Rabbim şimdiden tüm annelerimize anne adaylarımıza sabır kuvvet versin inşallah ❤️ Sorularınızı cevaplayabilirim ❤️