[silindi] Trabzon Yatarken başını yüksek tut ve yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi kes 🤗 Hormonlara bağlı da oluyor yemeğe bağlı da ben gaviscon kullanıyorum
Signemask Trabzon banada aymen oyle oluyor 9dan 10dan sonra bisey yememeye calisiyorum sadece su. Yesemde yemesemde butun yediklerim yattigim gbi bogazima geliyor. Ne gaviscon ne rennie ikiside bi ise yaramiyor. Soguk salatalik ya da sut iyi geliyo bazen.
Premsesimvaar Trabzon benimde oyleydide doktora ilaç yazdırdım gaviscon onu kullanıyorum anında geciyor
Trabzon [silindi] yemedim ki bişey sadece üç dilim çikolata yedim omu yaptı bilmiyorum. Yeni başladı bende ben çok gece kalkar biseyler yerdim ya 😐
Hazalonur1 Trabzon bak uyuyamıyorum hemde nasıl yanıyor benı mahvetti resmen hayattan soğudum başlarda okey oluyordu ama bu kadar sık değil di 30+2 yiz su anda sanki daha yoğunlaştı özellikle geceleri canım
Trabzon Hazalonur1 bende uyuyamıyorum sen yine ilerlemişsin ben daha yeniyim 17 haftanın içindeyim . Şimdiden nedir bu mide yanması ya
ayseozbek Benim de başka yerde yemek yedigimde yada soğanlı sarımsaklı biseyler yedigimde yanıyor. . Ona dikkat edin. Birde başınız yüksek ve sola doğru uzanin. Soğuk süt içebilirsiniz