Ecenazz Merhaba kızlar. Olumlu ya da olumsuzz doktor tavsiyeleriniz var mı? Memnun kalmadığınız doktor falan.
Sengulkrgz Ecenazz genelde memnun kalinan doktor sorulur...🤗Ben Ağridayim genelde buyuk rahatsizliklar icin buranin halki Erzuruma gidiyor.Orada iyi doktorlar vs var fakat Igdir bilmiyorum.Agriya gelme sansiniz varsa doktor onerebilirim
Side Ecenazz Merhaba canım bende Iğdır’a yeni taşındım eş durumu tayini ile mecburi 112de çalışıyorum bi kaç doktor denedim ama Şuan Doğubeyazıt’ta Alper Taştan var ona gidiyorum Doğupark Hastanesinde Bayram sonrası Iğdır’a taşınacakmış hastane
Ecenazz Sengulkrgz çok teşekkür ederim.. 😊 Iğdır için merak ettimm.. küçük şehir ve sayılı doktor var. Öncelikk memnun kalınanlar tabi ki. Ama Memnun kalmayan arkadaşlar olursa neden memnun kalmadıklarını merak ediyorum🙏🏼
Ecenazz Sengulkrgz Bir tane kürtajım olduğu için tedirginim açıkcası 😔 o yüzden iyice araştırmak istiyorum..🌹
Sengulkrgz Ecenazz Canim agri patnosta cok iyi bir doktor var fakat igdirda var midir bilmiyorum ya Igdir agridan daha gelismis bir yer vardir illaki ama ya iyice arastirmak lazim
Haticeatly Merhaba canım Iğdırdayım ben de tayin nedenıyle burda olanlardanım 8 aylık hamileyim ve bu sürede hep Alper Tosuna gittim hala ona gidiyorum memnunum kendısınden :)
Astunazmn Haticeatly kizlar bnde alper tastana gdyrm ama hamile kalmak icin sizce alper tosunmu alper tastan mu