IYK Merhaba arkadaşlar; 5 haftalık hamileyim yani testlerde ve kanda çıktı ayrıca pko var ama hiç bir belirti bulanma kusma hiç birşey hissetmiyorum çok nadir kasık ağrıları hariç bu normal mi acaba?i
Ftmemne IYK tabiki normal ben 3 gebeliğimdede kasık ağrısı hariç hiç bir belirti yaşamadım. Korkmayın her hamilelikte olmuyor bulantı kusma şükredin bence, cünkü çok zor olıyırmuş
Tugramoms IYK 7.5 aylık olduk hiç kusmadm öğürmedim basım dönmedi herkes de belirti olacak diye birşey yok cnm içini ferah tut
Kelebegimmm Ftmemne evet aynen çok zor dönem.o zaman düşünüyordumki millet kafayı yemiş ya bu kadar işgence üzerine 2-3cü çoçuğu düşünüyor buna canmı dayanır falan)15.haftada geçti hepsi şimdi 22 haftadayım değer diye düşünüyorım)yani o kadar zor bir dönem hiç bitmeyecek gibi
IYK Tabikide şükrediyoru Ftmemne Allah razı oldun içim rahatladı bu şekilde olunca sanki hamile değilmişim gibi birşey olmuş gibi düşünüyorum Allah korusun ki
Tospikkk IYK ben 11.haftadayım ben de senin gibiyim hatta bişeymi var niye olmuyo diye korkuyodum çok şükür biz şanslı hamileyiz korkma 😊
IYK Tugramoms aynen öyle canım birde doktora gittiğimde çok yeni o yüzden kese gözükmüyor şuan dedi görmeyince hiç bir belirtide olmayınca korktum ama rahatlattınız çok teşekkür ederim 🥰
IYK Tospikkk keseyi görmediğim için belkide böyle hissettim ama bu şekilde olanları duyunca çok şükür diyorum 🥰
Tugramoms IYK rica ederim canım benim kese geç görenler de oluyor Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak ilk 3 ay dikkat et kendine ama yorma ağır iş yapma koşma mutfak dolaplarına uzanma maydanoz yeme mümkün olduğunca ilk haftalar dinlen ben öyle yapmıştım
saree IYK Çok normal biz 13 haftalık olduk hala bir belirti yok bebeğim gayet sağlıklı gelişimi önden gidiyo bir hafta 🙏👍
defne55 IYK o haftalarda benim de yoktu canım 6 veya 7 haftadan sonra başlıyor yani kalp atışından sonra 😊
Sevilay0680 Arkadaşlar 6+1 de keseyi anca gördük ama.lalp atışı alamadılar ö gün için şuan yarın 6+4 olacak aranızda böyle olan geç duyan var mı çok endişeliyiz
Semooshh Belirtiler için daha erken bende 7de Bi başladı 13m hala devam 😅 dua et olmasın da şanslı Bi hamiş olursun inşallah