Nurnur41 Kocaeli özel hastanesi şeker yüklemesi fiyatını bilen var mı arkadaşlar ? Oraya gidiyorum ama fiyat sormayı unutmuşum telefonlada bilgi vermiyorlar. Ona göre devlette yaptırmayı düşünüyorum da ..
_peritozu Nurnur41 biz antalyada canım sadece muayene ücreti ödedik başka ücret istemediler eczaneden içeceği aldirttilar o da 10 tl idi
hunilimom Nurnur41 bende kocaelide oturuyorum devlet te yaptırdım ücretsiz ama bildiğim kadarıyla en fazla 20 tl gibi bir ek ücret alıyorlar yanlış bilgi vermek istemem ama öyle hatırlıyorum burdaki arkadaşlardan
Nurnur41 Yok artık okadr uygunmu 🤭🤭 burda da böyleyse devlete gidip sıra sonuç beklemenin mantığı yok🤗
Nurnur41 Bende diğerleri gibi pahalı olur diye düşünmüştüm ama değilmiş demek malum bazı testler aşırı pahalı oluyor. 🙄 oyüZden devlet özel bir arada gitmeye çalışıyorum bende🤭🤭
Nurnur41 Benim bağlı olduğumda yapılmıyomuş aradım ama hastane ortamında yapılıyo dedi. Büyükşehir taşra flnmı farkediyo anlamadm ki birinde yapılırken birinde yapılmaması.. Kontrol bilgi verme bunları bile zoraki yapıolar.