berjerdekikaolikalev 33 haftalık olduk artık kıyafetlerini yıkayayım diyorum ama hangi ürün kullanmam gerek hiç bir fikrim yok ya da en iyisi ve katkısız olanı hangisi bilemedim 🤷🏼♀️
emel16 berjerdekikaolikalev dalinin sabun tozunu aldık bende canım. En kısa ayarda sıkma programını azaltarak renkli beyaz ayırarak yıkadım
berjerdekikaolikalev emel16 Duymuştum bunu memnun kaldıysanız bunuda deneyebilirim ama insan çok kararsız kalıyor🤷🏼♀️🥰
berjerdekikaolikalev Weewe teşekkürler bunada bakacağım😊 Bilindik markalar daha yakın geliyor ama işte yine de herkesten farklı şey duyunca 🤷🏼♀️ GüZel sağlıklı günlerde giyinsin bebeğin canım😊
berjerdekikaolikalev Canoglumbenm Teşekkürler peki kokusu uzun süre kalıyor mu? Buda önemli aslında 😊
emel16 berjerdekikaolikalev yani zaten kirli değiller kısa programda yıkayıp çıkardım neye göre memnun olunur bilemiyorum:)
Canoglumbenm berjerdekikaolikalev kokusu gayet güzel. Ağır bir kokusu yok. Aynı bebek kokusu gibi mis gibi. Kokusu kalıyor kıyafet üstünde canım 😊😊
Simadumann berjerdekikaolikalev ben minoris sıvı deterjan aldım canım araştır istersen en iyisi o gibi geldi bana
berjerdekikaolikalev Simadumann Teşekkür ederim hepsinin ismini aldım bakıcam internetten fiyatına kimyasallığına canım🤗
Weewe Gamzeciks olcu kasigiyla tam doldurmadan bie olcu koydum. Pakette de yaziyordu tavsiye olculer.
berjerdekikaolikalev Canoglumbenm Tamamdır çok teşekkürler yine biraz zaman var kokusu gitsin istemiyorum☺️
Canoglumbenm berjerdekikaolikalev araştır bir istersen herkez memnun bundan. Hemde eczacıbaşı onaylı. İçinde hiç katkı maddesi yok. Gayet doğal. İçeriğine bak istersen bi 😊
Humeyra14 berjerdekikaolikalev ben instagramdan muhendisinoglu sayfasını takip ediyorum bir çok ürünün incelemesini yapıyor. Almadan oraya bakabilirsiniz isterseniz :)
berjerdekikaolikalev Humeyra14 Duymuştum o sayfayı yine buradan bazıları reklam yapıyor da deyince güvenim sarsıldı açıkçası ama hiç bakmadım karşılaştırırım teşekkürler ☺️
Sezgin berjerdekikaolikalev çamaşırlar yıkanınca hiç koku olmuyor kokusuz yani ben de bu özelliğini seviyorum