Sehamehmet cennet_aka27 iyi çok şükür atlatmışım canım benim gece başlıyor şişmeye şimdi ciddi anlamda gogus ağrısı insallah iyi olurum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
cennet_aka27 Sehamehmet aynen canım uyku bile uyuyamıyordum bence sende kendi doktorun ile görüş durumunu anlat cünkü evde tedavisiz hic gecmiyor
Eceyavuz Sehamehmet Sehamehmet boğaz ağrısı için ben hakiki zeytinyağ içiyorum 2 çorba kaşığına yarim limon sıkıyorum içiyorum 1 saat sonra da elma sirkesi içiyorum iyi geliyor
Zuzuum Sehamehmet öksürük için benm dr meyan köklü bitkisel bitakwiye wermişti boğazım içinde ben ılık süte yarım çay kaşığı zencefil tozu yarım çay kaşığı tarçın we bal koyup içtim baya iyi geldi dr una danışıp dene istersen canım
Gkhn71 Sehamehmet bende ayniyim cnm çok kötü boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı ne yaptiysam gecmiyo sinirlerim bozuldu
Sehamehmet Gkhn71 çok geçmiş olsun canım saolsun arkadaşlar yazmış yararlanabilirsin sende insallah iyi oluruz canım ya benim gece daha kötüleşiyor gıcikla birlikte derince öksürük gogus agrisi😢😢
Gkhn71 Sehamehmet benimde ayni çok acaba salginmi var niye böyle oldu ilaçta alamadigimiz icin hiç geçmiyor hepsini yaptim turp hariç ama fayda etmedi
Jaleserkan Sehamehmet canım yarım su bardağı ılık suyun içine yarım limon,2-3 kaşık bal karıştır onu iç iyi geliyor..geçmiş olsun
Sehamehmet Jaleserkan onu çok yaptım.ilk gerçekten rahatlatıyor sonra gene aynı canım ya tek dileğim öksürüğün geçmesi teskkurler
Arzymn Sehamehmet aftoral boğaz spreyi, gebelikte kullanılabiliyor, kurum ödemiyor eczaneden alabilirsiniz, rahatlatır
Sehamehmet Arzymn teskkur edrim canım kızlar gerçekten saolun rabbim nerde kim hastaysa şifa versin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼