Ezgisare Bu aralar sanki her yemek yedikten sonra tuvalete gidiyorum günde 2 bazen 3 kere afedersiniz büyük tuvalete çıkıyorum sürekli tuvalet hissi gelincede ağrım oluyo sizce bi sorun var mı 33 haftalığım
Yusra01 Ezgisare az önce bende böyle bir post açtım bende 35 haftalık hamileyim Benimde ayni şekilde günde 4 kere falan büyük abdeste çıkıyorum ishal falanda değilim anlamadım neden böyle 🙄
haziransekiz Ezgisare bende öyleyim 33 haftalık hamileyim bugün belki 3 4 defa çıktım tuvalete. Konuyu pek sağlıklı araştıramadım neden acaba?
41hamile Ezgisare bende 33 haftamdayım beni anlattın sanki hep buyuk tuvaletim var yemek yediğim gibi çıkıyorum
Gizem_6 Yusra01 vücut kendini Doğuma hazırlamak için temizlik yapıyor diye okumuştum bir yerde. Ben de 35 oldum. Ben de aynı durumdayım. Hadi hayırlısı. Ne zamana kadar böyle olacak bakalım 🤔
haziransekiz Yusra01 bende öyleyim 33 haftalık hamileyim bugün belki 3 4 defa çıktım tuvalete. Konuyu pek sağlıklı araştıramadım neden acaba?
Yusra01 Gizem_6 Ciddi mi 😬 iyi Ya yalnız olmadığıma sevindim bende diyorum ben mi anormalim aklıma kötü kötü şeyler geldi 🥺
Mervemim Ne güzel ben 31 haftalıgım bnmde sırunum tuvalete gidememek çok kmtğ yspıyor insanı şilkinlipin üstüne bidaha şişiyorsun mide otomatik rahatsızlanıyor boşvern gidin gidebildgniz kadar 🤣
Ezgisare Hani böyle çok tuvalete çıkmak sürekli tuvalet hissi Doğum habercisi diyorlar ya ondan korktum ben demek ki bu haftalarda normalmiş sanırım ishal olduğu zaman geçerli erken Doğum
Mlkbrl Ezgisare 38+6 yım ben niye hala kabızlıkla uğraşıyorum 🙄🤪😂 sanırım benim kızın gelmeye niyeti yok 🤣🤣