UmmAsel Kizlar bundan once kan degerlerimle ilgili hic bir sorunum yoktu hamile olup saglik ocaginda yapilan kan testlerinde kanimda iltihap cikti kaninda iltihap cikip hamileliginde sıkıntı yasayan var mi ?
Ozderr UmmAsel Benm aylardır 18 19 civarı antibiyotik alerjim var tedavi ettiremedim ama çok önemli bi sorun teşkil etse şehir değişikliği sebebiyle üç dört doktora gittim birinden biri illaki baska alternatif tedavi uygulardı canım. Doktora da sordum enfeksiyonun idrar yollarında olması kanda olmasından cok daha tehlikeli dddi
espalp UmmAsel geçen hafta benim crp değerim 7 çıktı sınır ise 5. Doktor bir hafta bol su iç bi daha yaptıralım dedi. Benim ellerimle ağrılı şişlikler vardı geçen hafta bu tahlili yaptırdığım gün. Şimdi şişliklerim indi ve ağrım azaldı yarın tekrar crp yaptıracağım. İdrarda enfeksiyon yok crp böyle çıktı sadece ama doktor bekleyelim diyebildiğine göre çol da yüksek değil sanırım. Hamilelerde wbc tahlili 15’e kadar normal dedi doktor benim 16 çıkmıştı. Bol su dedi 🤷♀️ Yarın tekrar yaptırıcam bakalım
Eceyavuz UmmAsel benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 5 haftalikken ozaman da kan da enfeksiyon vardi neden olduğunu anlamadık 5 doktora gittim ayri ayri neden düştü diye hepsi de abartmaya gerek yok düşebilir tutunamamistir dedi kan da ki enfeksiyon da olabilir idrar yollarinda da vardi o da olabilir troidlerim de yüksekdi o da olabilir hiçbiri de olmayabilirdi dedi.. ama suan cok şükür ikinciye hamileyim 4. Ayim da ilk 3 ay kan da da idrar yolların da da enfeksiyon vardi cok şükür bise olmadi anlayacağın nasip.. bebeğin yaşayacak günleri varsa herskeilde tutunup dünyaya gelir yoksa da eğer en ufak biseyde duser
berjerdekikaolikalev UmmAsel Çok yüksel değilse herhangi bir problem teşkil etmez. Benimde 6.3tü doktorum herley yolunda dedi
Mesa33 UmmAsel benim de ASO yüksek ama doktorlar önemli olmadığını söyledi. ASO ve crp aynı ama aso önceden geçirilmiş enfeksiyonu crp aktif enfeksiyonu gösterir demişti bi dahiliye doktoru. Değer dğşükse İnşallah hiçbir sorun yaşamazsın
Pelin86 Benimkide ,9küsür çikmişti doktor çokts önemsemedi . Hamilelikte bu degerler normal oluyor demekki
NilgunHnm Bende iltihaplı romatizma var ondan dolayı yüksek çıktığı da oluyor Ama sağlık ocagındaki doktor birşey demedi kendi doktoruma dedim ağrım oluyor iltihaplı romatizmadan kaynaklanıyordur diye ama benim beyaz kurem çok yüksek. Profa gidiyorum iltihaplı romatizma var dedim bisey demedi