Ilknur67 Seda5892 yemin ederim içim rahatladı bi ben öyleyim sandım ikizlerime hamileyim 10 haftalık 3kilo aldım sinirden daha cok yemeye başladım millet 4-5 kiloyla doğum olayını kapamış
buseakinn Adisimmm kesinlikle katılıyorum ben kızımda 14 kiloyla doğuma girdim ama şimdi kilo almak gerine verdim yarın da aldığım zamanda hamile kaldığım kiloya geri dönerim
ErnaNazer Birkucukumut aynen bence 8 kilo aldım şimdi okuyunca nasıl yani dedim bende kendimi normal sanıyordum.
Birkucukumut Fenci tek olmadıgımı bılmek cok guzl 😂😂 cunku hastanede kımı gorsem canım sadece karınları top gibi cıkmıs bırde kendıme bakıorum dıyırum bu ıste bı terslik var😂😂
ErnaNazer Birkucukumut 20+2 deyim 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 65 deyim. Doktorum da bune hız dedi. Bir sonraki muane de dur diycek sanırım 😊
zeynokrktk Cansuoe 32 haftalığım 45 le hamile kalmıştım şimdi 63 kiloyum baya kilo aldım ben ama sadece yüzümden hafif aldım karnım orta boyda top gbi duruyo sanki bileklerim bacaklarım hala zayıf 😁 benim oğluşum aldı heralde bütün kiloyu 😊
Birkucukumut ErnaNazer valla ben bu ay ozellıkle sordum kılo alısım nasıl dıye oda normal ama protein olarak beslen dedi😑😑 yumurta yemekten gına geldı et tavuk sureklı yenmıorki yedikce midem bulanıyor artık 😂😂 ekmek yemeyim diyorum doymuyorum oy oy nerelere gidem ben 😂😂😂
Fhry Kızlar bende kilo alamayanlardanım 30+5 ikizlerime hamileyim 2 kilo almışım doktorum hiç bişey yemiyon mu sen diyo iştahım çok fazla yok başlarda çok kusuyodum diye zayıfladım şimdide hala ara ara kusuyorum iştah ta yok heralde ondan kilo almıyorum🤔
Melikesultan Gamzeus hiçbi sıkıntım yok dr umda sıkıntı yok dedi zayıf oldupum için aldığıma bile inanmıyor doktorum...bide çok hareketliyim çok yüryorum çok su içiyorum sıkıntı olmuyo diğer iki doğumumamada 30 kilo alarak gittim doğumdan çıkınca 55 kiloya düşüyorum direk
Assoonn GamzeAltndas çok şükür çok iyiyiz kan sulandırıcı iğneler vurunuyoruz büyüyoruz tek isteğim sağlıklı ve iyi olması hepimizin evlatları için bu duam 🤲🏻🤲🏻
GamzeAltndas Assoonn amin canım tüm anneler sağlıkla kavuşsun evlatlarına 🙏🏻Bende kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum sendede kan pıhtısı var ozaman Kac haftalık oldu bebiş