Veranur Sudocrem benm cildimi cok güzsl yatstırıyordu normalde gebe kalmadan önce sürekli kullanıordım suan yüzüm mayın tarlası gbi resmen makyaj bile okadr kötü duruyoki :( gebeyken kullanımda sıkıntı olurmu kızlar kullanan varmı yada önerisi olan varmı☺️
MelekAnnesi52 Veranur makyaj bende de iyi durmuyor ya ama ben o kremi bebeğe pişik kremi olarak aldım 🙄 yüzede iyi geliyor mu
blackeagle Veranur ben kullandım canım sadece sivilce üzerine sürüyorum çok iyi geliyor gerçekten ama suan cildim çok pürüzsüz maşallah hamileliğin son aylarında gitti bende sivilceler sen ne kadarliksin
Minnoskaan Veranur bende ilk defa bugün kullandım dudak üzerimde güneş lekeleri oldu bıyık gibi çok kötü sürdüm ama bi faydası olmadı 😔
ozisim Veranur merhaba. Benim de yüzümde hem lekelenme hem sivilce izi var. Sudokremin zararsız olduğunu biliyordum fakat gebeliktede gönül rahatlığı ile kullanmak istedim. Cildiye doktoruna sudokremin içeriğini de göstererek sordum. Kullanabilirsin zararsız dedi 😊
Veranur blackeagle canım 22 haftalık oldum cok sükür☺️ Cildim berbat heryerm sivilce ve kızarıklık ergenlkte dahi bukadr sivilcem olmamıstı😔
Veranur Minnoskaan hemen olmuyır ama bi kac gün kullanınca kızarıklıga ve sivilceye iyi gelior canım ben gebelkten önce yatarken sürüyordum cok iyi geliordı
Modies Veranur ben alacağım internetten kullanayım diyorum. Sonuçta bebek pişik hamileyken zarar vermez bence 🥰
blackeagle Veranur geçer canım merak etme benimde vardi sonra birden geçtiler sen sudocrem sür az az üstlerine
Srfn11 Veranur Bende bebegime aldim ondn bakalm denemek icin kucuk bir paketinden aldim cnku her bebege hersy uymuor ya sonrasinda yuze surulebilecegini duydum ama hic denemedim dogumdan snra bende denicem bakalim🙄
Veranur Metonya cok sevindim buna canım ben doktoruma daha sormadım fakat artık cildim gercekten berbat oldu önceden pürürsszdğ şimdi heryerimde sivilce var 😔 kızım benden tüm güzellgimi alıor sanırım🤭☺️
Tiredmother Veranur sağol canm Allah razı olsun 🥳 sizlerde güzel geçirin sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Cylncyln Veranur betantolun onarıcı bakım kremini al canım doğal benimde yüzümde egzama var kortizon kullanamadığım için bunu aldım doktorumda kullanabilirsin dedi sudocremde kullanırsın ama o cildi cok kurutuyor onarıcı bakım en iyisi