Zehcan https://ty.gl/x9tpvjuk kullanan var mı arkadaşlar Yenidoğan ve mini bez arasindaki fark nedir acaba
Canoglumbenm Zehcan bende bundan aldım canım. Mini bezle yenidogan arasında bir fark yok canım. Yani boyut olarak aynı sayılır.
xwprensesannesii Zehcan bende aldım bu paketten fakat jokerden 40 tlye aldım aynısını burada çok pahalı isterseniz bir araştırın sonra sipariş verin 🌸
Canoglumbenm Zehcan bide burda çok pahalı başka siteden al canım. Sleppy bebek seti yaz çıkar uygun fiyatlı siteler
Kcmr22 Ben aldım 🙆🏼♀️ 36+3 hazırlıklarımız tamaam kargo geç geldi ama🤦🏻♀️ 1mayıs sipariş verdim 20sinde geldii. Yeni doğan 2-5kg arası 1 numara diğeri 2 numara 3-6kg arası fark bu sanırım minicik boy farkları var yani
Canoglumbenm Zehcan tamam canım 😊 gayet güzel ürünleri yani benim hoşuma gitti. Pişik vs. yapmazsa eğer sleepy kullanacağım hep inşallah
Aysedgrlikrkmz Zehcan bende bundan aldım inşaallah memnun kalırız yorumları okuduğumda olumsuz pek bşy görmedim o yüzden aldım 😊
Gkhn71 Zehcan bende ilk önce aldim ama arastirdim birazda yenidogana gore çok saf degil o yüzden molfix yenidogan aldim o daha saf
Zehcan Gkhn71 ben de Instagramda mühendisinoğlu sayfasından iyi olduğunu gördüğüm için arastidirm yorumlarda hep güzel diye aldım inşallah cildine uygun olur