Kizlar 2 hafta once doktora gittigimde tansiyonum 14-8 cikmisti gecen hafta ölcturdum 10-7 cikti ve surekli baş dönmem var gozumun onu karariyo 32 haftaligiz gebelikte tansiyon onemlimi dikkate almalimiyim bilgisi olan varsa paylsirsa sevinirim
Tansiyon 🙄
Bende de dusuk tansiyon var. Dr yuksek tansiyon riskli dedi dusuge bir sey yapmiyor
Hayal_Demir anladim canim tesekkur ederim
- Düzenlendi
Meryem2200 benim de her kontrolümde 6-10 çıkıyor hiç birşey demedi. Sanırım düşükte sorun yok arkadaşlarımın dediği gibi. 14 bence yükseklik sınırına çok yakın
Modies ne bilim canim en son dusuk cikinca onemsemedim 🙄
Meryem2200 sınırda cıkmış dikkat edin kesinlikle surekli takip edin
Meryem2200 14 yüksek olarak kabul ediliyor biz gebelerde ben 16 larda ilaç başladım ilaçlar 10 a düştü dikkat ediniz
Meryem2200 evet önemsemeyin ama düşüğü de bir sorun isterseniz göz kararması bayılma allah korusun birşey olmasın size de
Yldzhh tamam canm
Benim 35. Haftam dr her gun tansiyon olcum takibi verdi sabah aksam. Tedbir amacli. Siz de takipte olun isterseniz.
Meryem2200 valla benim kontrollerde hep 90-60 çıkardı şimdi 110-70 çıkıyor normal tabi ama 2 hafta içinde 2 kere gözümün önünde şimşek gibi benekler gördüm. Hemen tansiyon aleti al takip et dedi doktorum. Bi de gebelik şekerim var. Yarın tansiyon aletim gelecek günlük ölçcem. İhmale gelmez bende tedbir amaçlı yapcam. İnşaEllah
Meryemgunduztoptas saol canim bende takip edim gozum karariyo artik 😞
Bende muaniyeden önce ölçtürdüm 9-6 çıktı önemsemede ultrasonda bakarken oda çok sıcaktı fenalaştım doktor hemen soluma yatırdı beni ,kulağıma su sesi geliyordu bilincim açıktı ama 🥺 doktor bu yaşadıklarıma rağmen normal dedi ama hala iki günde bi aniden düşüyor hissediyorum önlem alıyorum
Mommi gecmis olsun cnm gecer ins