Zehra333 TunarinAnnesi clmmmmm milayerli yaptım. şimdi yaptım daha 1 dakika bile olmadı ama negatif görünüyor ya çok erken geç döllenme yanda çatlatma ipnesi bende kist falan yaptı ondan gecikti adet 4 gün gecikmekte çıkması lazımdı
milayerli Hamileliğimi ilk ovulasyon testiyle ögrendim ertesi gün hemen idrarda gebelik testi aldım ve silikte olsa pozitifti sonra gittim kan verdim 🥰 bence var bir seyler 🙏🏻
Rbs111 Zehra333 canım ben ovulasyonla adete yakın test yaptığımda hcg de çıkmamıştı lh t çizgisi koyulaşmasına rağmen hcg çıkmıyordu . 2 gün sonra ilk idrarla bi dene
momof3 Zehra333 Çıkmayadabiliyor gebelik testinde canım.Benim adetim 4 gün geciktiğinde yapmıştım negatifti ovülasyon yaptım silik çizgi çıktı.Kan verdim daha çok yeni olduğunu öğrendim.Geç döllenme olmuş...Umudunu kaybetme bence
TunarinAnnesi Zehra333 Gec dollenme ola bilir InsAllah cumayi bekle adet olmazsam Kanda cikar nasil olsa
Zehra333 Rbs111 hmm olabilir yeni yerleştiyse doğru diyorsun ama işyerimden izin aldım sabah bi kan vereyim