Mahbuss Ebrom inşallah canım doğrudur bende koyulaşınca sevinmiştim çünkü ben geç yumurtlama gördüm o yüzden adetim günümde pek koyu değildi 2 gün sonra da adet oldum zaten. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
tubisAslan Duygu19031903 Henüz yapmadım ama regl de olmadım biraz daha zaman geçmesini bekliyorum 🙈 Biraz da korkuyorum galiba 😔
tubisAslan 3melekannesi İnşaAllah adetim geçeli bugün 3. gün Rabbim inşaAllah bu ay nasip etmiştir 🤲🏼 Bu mübarek günlerde çifte bayram yaşatır bize 🙏🏼
Duygu19031903 tubisAslan ayyy baya olmus geçeli nasıl dayanıyorsunuz bir an önce yapın bence 😅 bizede haber verin merak ettim 😁
12Caglaa Kızlar merhba bn sağlık ocağı nda kan verdim barkodta verdiler ama bn internetten bulmiyorum bilmiyorum hiç yardimci Olurmusunuz
Esrayusuf 12Caglaa canım tetkiksorgulama.comdan bakacaksın ama bugün sabah kan verdiysen akşam en geç 9da çıkıyor sonuç
12Caglaa Duuyguum canım internetten bakmıyorum daha doğrusu bn bilmiyorum nasıl açılıyor bilgin varmı acaba senin bna yardimci olsan
Oryon 12Caglaa google e nabız yaz e devletin varsa oradan giriş yapıyorsun sana ait herşey orada var tahliller raporlar
defne_gunes 12Caglaa cnm arkdşın dediği siteden bak en geç 17:00 de çıkıyor yani ben hep bu saatlerde balıuordm kan sonuçlarma çıkıyordu
Anneolmak38 12Caglaa e devlet şifreni kendin yapablrsin ben kendim üye oldm e nabızdan bakıyorum tahlil sonclarıma
TunarinAnnesi @Zehra333 merhaba kuzum nasılsın toparlaya bildinmi dün bizde Kadir geceydi dua etdim bol bol tüm anne olmak isteyen kardeşler bu ay anne olur İnşAllah 🌹😍sende dahil olmak üzere 🙏
Zehra333 TunarinAnnesi Allah razı olsun inşallah canım yok tam aksine daha bi neşeli daha iyiyim rabbim hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip et deyip düşünmemeye karar verdim üstüne düşmüyorum aklıma bile gelmiyor zaten adliyede işler yoğun kafam dağılıyor
TunarinAnnesi Zehra333 senin adına çok sevindim İnşAllah olur haberini duyarız bu yakınlarda içime doğdu İnşAllah olucak ❤️🙏
Zehra333 TunarinAnnesi inşallah eşim de öyle diyor oğlumuza da Haziran’da kalmıştın içime doğuyor bu ay olacak diye