Mugeboz1 Kızlarrr , sağ karın boşluğum ağrıyor iki gündür, gündüz cok olmuyor aksamüstü başlıyor sanki. Yürümek eğilmek biraz acıtıyor. Böbrek desen daha arkada sırtta olur diyorlar . Yaşayan varmı ??
Alessia Mugeboz1 benımde dün oyle olmustu dr sordum rahmın gobek altına kadar buyudugunu normal oldugunu soyledı 17 haftalıgım bende
Bdz Mugeboz1 merhaba, 37. Haftamdayım...hamileliğin başında sağ kasıklarda belirttiğiniz ağrılar oluyor.Bebeğin büyüdüğü kendine yer açtığı anlamına geliyormuş.
Zlmdemir Mugeboz1 valla aynı konudan dolayı bugün doktora gittim.sag kasık değilde onun üstü agrıyor 2 gündür doktorumu aradım gittim.baya inceledi hani rahimde açıklık kasılma Yok dedi.agrının nereden geldiğini birtürlü anlamadı oda.sonra gece uyurken falan üstün açık uyuyorsan oda yapar dedi.anlamadım ve agrı yine var.
berguzar1987 Mugeboz1 vallaha şuan seninle aynı durumdayım iki gündür böyleyim rahim büyüyor bağlar geriliyor
Bahara Alessia ya bende 17 haftalığımda hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi sizdeyse öyle oluyor mu bi belirti yok anlamadım 🤷🏻♀️ 4 gün önce bebek hareletlerinide hissettim fakat bidaha hissetmedim siz hissettiniz mi
Alessia Bahara hergun vır ıkı kere hıssedıyorum canım ama daha cok ufak duzensız olması normal ki bız erken hıssedenlerdenız benım bulantılarım gectı belırtım kalmadı bal ayı yasıyorum 🤩
Mugeboz1 Bahara Bahara bende öyleyim hiç belirti yok. Bikaç kez hissettim ama her zaman olmuyor. Cok uğraşıyorum ama yok🙈
Mugeboz1 Zlmdemir aynen canım sağ kasıl değil üstü ağrıyor karın boşluğu diye anlatmaya calıstım , insallah öyle basit birşeyden olsunda
PembeKoala Benimde bebeğimin olduğu taraf yani sol tarafım belim ağrıyor biraz yürüyünce ayakta kalınca falan, hamilelikten mi yoksa başka bişey mi bilemiyorum