Cansumus Mihri23 7+5 im bende midem bulanıyor bi gün bulanmasa ertesi gün kesin doktor bana vitamin vermedi kızlar devlete gidiyorum ve Batum’da oturuyorum Doğum Adana’da olacak
Mihri23 Nft ortada salgın mı var ? Yoksa hamilelikten mi böyle oldu anlayamadım ben hep burnum tıkalı halsizlik felaket
kursadecmel Nft benim de o aralarda olmustu. tavsiyem yarım limon suyu kaynamıs yarım fincan su ve biraz karabiber. bunu sabah akşam için. ayrıca çorba ve meyveyi eksik etmeyin. ben bir hafta çektim bunu yaptıktan bir gün sonra düzeldim 😊
0biranne 7+1 herşey normalken bir anda 2 gün önce kanama yaşadım bebeğim iyiymiş kalp atışlarını duyduk kanamada Az oldu ve durdu İstirahat halindeyiz çok şükür iyiyiZ
Manafov_89 Benim adetim gecikti test yaptım ama negativ gösterdi.Doktora gittim 95% hamilesin diyor. Ama 10 gün beklemeli olduğumu söyledi. Tam belli değil ama eğer hamileysem 5+3 hafta😕
Hafsamm Manafov_89 neye göre hamilesin dedi canım. İdrar testi ve kan testin de negatif olup hamilesin demek nasıl oluyor 🤔
Nft Mihri23 bende öyleyim bilemiyorum ki salgın mı var burnumu tuzlu suyla açıyorum çok işe yarıyor sinüsleri açılıyor baş ağrısı olmuyor sende dene istersen
__NazLi__ Selam kızlar hayırlı akşamlar bizde 7+2 yiz acayip bulantım var özellikle bu saatlerde daha fazla artıyor baska bi skıntımız yok şükür yola devam ya aralık sonu olucak doqum yada ocak başı sezeryan kesin..
Semafet Kızlar bende 6+3 üm geçen gün biraz temizlik yaptım kaç gündür de lekelenmelerim oluyor napmalıyım sizce birde çalışıyorum devamlı istirahat edemiyorum 😕
0biranne Semafet lekelenme derken kahve rengimi kırmızımı yoğunluğu ne bende De oldu ama Kanama gibi geldi hemen kesildi şimdi hafif lekelenme oluyor sildikçe geliyor arada. istirahat etmek ve progestan takviyesi Çok önemli Bu lekelenme olayında
Terziterazi 7+6 yım 15 gündür midem bulanıyor hiç iyi değil bu herşeyde herkesden midem bulanıyor 😣😣😣😣😣
Rubab_2020 5+2 yim ama cok kötü geçiyor benim bacaklarım kasiklarim belim cok agriyor aşırı halsizim hep Yorgun’um 8 ay böyle mi geçecek 😔
Sevdakyr Rubab_2020 İlk zamanlar öyle oluyormuş canım hafta hafta bile değişiyor diyorlar bir nebze de olsa bende hissettim bunu. İnşallah sende de değişir
melikeyakisikli 7+5 haftalığız cuma günü randevumuz var sabah bulantıları dışında ve kasık ağrıları dışında iyiyiz çok şükürr 🥰😌🙏🏻