Tugba12345 Seher__ büyük çikariyo resmi kağıt üzerinde sanrm ondan kücültüp bassa öyle olmaz sanrm bidahaki kontrolde soylecm ya
Masalmila Seher__ en güzeli ama ya ne kadar da olsa kendin yaptın mı 600 bulmaz yine de benim düşüncem herkesin kendi kararı tabikide 😀
Seher__ Masalmila evet çok pahalı tabi ben ufak tefek şeylerle suslicm bklm çikolatalarini götürcem lokum suslicem balon götürcem bide hoşgeldin bebeğim yazisi😂
Seher__ Tugba12345 olabilir benim küçük cikartiyo normal ultrason kağıdı kadar canım de sen duzeltsin bencede
Tugba12345 Masalmila ne biliym resme odadan ciktgmda bakmstm zatn aklma gelmedi orda 🙄 dicem bidakinde artk
Tugba12345 Rabiaibrahim0803 canm doktora gırmeden para öderken söyle annelik hakkndan yararlaniyorm diye orda da normal sigortali parasi öduyosn.doğum icn de dogum yapcagn zman muhasebe de söylersn canm sigortaliyla ayni odiceksn.bn sormustm gecn hafta muhasebe bölümüne sigortali gbi oluyo demisti
Semagurkan Bende 33 haftalık hamileyim ve nigar hanıma gidiyorum şu an için memnunum nigar hanımda doğum yapan var mı acaba birde bir ay önce gittiğimde 2500 tl içinde kuaför lohusa şerbeti ve hastane çıkış var dendi bilginiz olsun
Seher__ Semagurkan o iyi bari kuaför falan varmış bazıları yok diyodu bende sorucaktim son gittiğimde 33 haftalık oldum bende
Ahsen1625 Semagurkan Ablam eski hayatta nigar hnm a ypmisti..kendidi cani tatli olanlara sert davranio.bikac kez sert tepki vermsti dogum aninda da olmus .ablam memnun kaldi.dogumuda zor olmustu.ins.senin guzel gecer kisiden kisiye degsr...herkese ayni olack die bi durum yok tabi
Tugba12345 elaynur devlet hamilelere ücretsiz olanak sagliyo sigortasi olmayanlara .özelde de gecerli tabi tamamen ucretsiz degil özel de sigortaliyla ayni ucreti öduyosunuz
Kceyhan Arkadaşlar fotoğraf ile ilgili görüştüm Kübra hanım ile fiyat aldım geçen hafta fiyatları ile detayları aşağıda paylaşıyorum sizlere https://i.hizliresim.com/OrnNrZ.jpg