Tugba12345 Masalmila sigortası vs olmayanlar annelik hakkinda doğumda da yararlaniyorlar bilgnz olsn yani sigortali ile ayni fiyat oluyo
Tugba12345 Kzlar renkli ultarsonu nasil veriyo doktorunz benimkisinin verdıği a4 kagidina basılmış gbi kağit seklinde veriyo normal ultrason çıktısi gbi degl
Masalmila Tugba12345 bizimki renksiz normal ulturosan kağıdında veriyor hepsi farklı farklı yapıyı herhalde kimininkide renkli veriyormuş 😀
Tugba12345 Seher__ ben hic memnun deglm renkli çıktıdan ya bi dahaki kontrolde söylicem bakalm detayli usg da hayat hastanesinde girdm o cok guzeldi bi tek
Seher__ Tugba12345 evet benimde detaylı daki kalın fotoğraflardandi demkki herkes A4 e veriyo hastanenin kuraliysa demmki
Seher__ Kızlar bide ben hem eşim kalsın yanımda hem annem kalsın istiyorum öyle bişey oluyomu acaba eşime yemek falan istemesek sadece yanımızda durabiliyomuki
Seher__ Tugba12345 yatak sorun değil artık naplm ikiside olsunda eşim olmasa içime sinmicek annem olmasa eşim yapamaz bakamaz bebeğe siz nasıl düşünüyosunuz kim kalcak yaninizda
Masalmila Seher__ ben eşimin yanımda kalmasından yanayım sadece bebeğim ilk anne ve babasının kokusunu alsın ve bizde baş etmeyi en başından öğrenelim istiyorum 😀
Tugba12345 Seher__ eşim kalsa bna yardmci olamaz 🤷🏼♀️ ben o yuzden annemi tercih ederim sanrm eğer tek kisi kalicaksa
Masalmila Seher__ 😀ya benimde korkularım var tabi ama en güzelide eşinle beraber öğrenip başa çıkmak çünkü belirli Bi zaman sonra aileler gidicek yine 3 kişi kalınıcak
Seher__ Tugba12345 özel olduğu için verirlermiki diyorum ben izin ama bilmiyorum eşlerimizde kalsa çok güzel olur ya destek olurlar bize
Seher__ Masalmila gece susturamayiz diye korkuyorum emzirmeyi bilmiyorum bakmayı bilmiyorum napcaz bklm😂😂