Hamileliğim başlarda o kadar iyiydi ki ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne halsizlik o kadar güzel ilerliyordu ki ta ki 20. Haftaya gelene kadar 20. Hafta kontrolüm vardı gittiğimde bir ayda 4 kilo aldığımı ve bunun cok olduğunu söylediler yemene dikkat et tansiyon takibi yap dediler başta cok ciddiye almadım ardın dan bi tansiyonumu ölceyim dedim o an başladı zorgünler 16 10 tansiyon lar gördüm apar topar hastaneye yatış versiler tabi düşmüyor tansiyonum aç kaldım o kadar az yedim ki sadece corba su tuz ekmek hamur işi 6 ay boyunca ağzıma sürmedim ama yinede yükseliyodu tansiyon hapıda kullanmak istemiyordu doktorum ne kadar da olsa bebeğe zarar olur dedi sürekli kontrol altındaydı oğlum günler geçmek bilmiyordu kavuşurmuyum onu kucağıma alırmıyım die günler hatta saatler geçmiyodu gebelik zehirlenmesi vardı ucunda erken prematüre doğum olabilir dedi doktor diyeceğim boşuna zindan etmişsim kendime o zamanları hepsi geçiyor rabbine sığın bi tanesi bile kalmıyor aklında şu an yanımda yatıyor mis kokulum tabi doğumum da kolay olmadı sancılarım hafif hafif başladı nişan denilen şey herkeste pembe veya kırmızı gelirken bende kahverengi geldi hastaneye yattım sabah dokuz gibi akşam 8 e kadar sancı cektim en son dayanamıyordum ebe acıklığıma bakmak istedi 9 cm acıklığım vardı 2 dakkada bi sancı geliyordu suyunu patlatalım dedi patlattıki bebeğim kakadını yapmış aşağı kanala inmemiş nst ye bağladılar cok şükür kalp atışları iyiydi biraz cabala aşapı insin cocuk dediler bir saat kadar da öylr cektim olacak gibi deil inmiyordu aşağı bebek kakasını yaptığı için enfeksiyon riskinden korktular ve beni doğuma aldılar 10 ıkımmada falan cıktı bebek tabi ebelerin karnıma yaptığı baskı sayesinde bu baskılar o kadar cok olmuşki rahmim cocuk cıktıktan hemrn sonra dıları cıktı anlamadı ebeler bir kanamam oluyo akıllara ziyan doktor geldi yerleştiremedi ardından bi erkek doktor geldi bni ameliyat haneye aldılar orada yerleştirdiler anestezi vererek eşim annem perişan olmuşlardı yoksa rahmimi kesip alacaklardı ki rabbime hamdolsun gerek kalmadı şimdi hala hastanedeyim cok kan kaybettiğim için kan veryiolar değerlerimi ölçüyolar sürekli ama daha iyim yavrum yanımda dua edin inşallah tez zaman da evime dönerim eğer hamileliğiniz sorunlu geçiyorsa Rabbim tez zamanda yavrunuza kavuşmayı nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun hepsi geçiyo korkulacak hiç bişey yok onun bi gülüşü yetiyo uzun oldu hakkınızı helal edin 👍🌸😘