Btl42 Cazira hastane ortamı nasıl hemşire ebeler falan ben son andan hastane değiştirdim de ve son haftamdayım
Htc1 Cazira peki memnun kaldınız mı hacer hanım çok yoğun o beni biraz olumsuz etkiledi. Bnde ona gtmştim en son hala kararsızım
Btl42 szmdc kaç haftalıksın ve ayşe hanım nasıl ben de son anda doktor değiştirmek zprunda kaldım ve 40 haftamdayım
Cazira Btl42 ben cok memnun kaldim 1 dakika yanliz birakmadilar ebeler hemsireler hepsi cok ilgiliydi. Bebegimde 4 bucuk kiloya yakindi iri bi bebekti cok sukur normal dogum yaptim
szmdc Btl42 27 haftalığız ayşe hanım bence ilgili bi doktor her soruma cevap veriyor şuanlık memnunum bi şikayetim yok ve doğumu da onunla yapmayı düşünüyorum
Cazira Htc1 zaten her yerde doktor son anda geliyor dogum esnasinda, lakin arada gelir kontrol ediyor. Hem tesetturlu bayanlar icin cok guzel baya dikkat ediyorlar personel... size simdiden hayirli dogumlar, sag saglim kucaginiza alin bebeginizi
Htc1 Cazira teşekkür ederim amin inş. HACER hanımın yoğunluğu kafamı karştrmştı ama dediğiniz gibi doktor son anda geliyor İnş memnun kalırım Bnde skıntısız bi şeklde olur.