Semrasem Bebek2019 oruç tutmuyorum çok sık acıkıyorum mide yanması verdi o geçti iki gündür şimdilerde vaJinamda baskı var sürekli
kubos_29 Bebek2019 bende tutamıyorum canım suyum az sürekli su içmem gerekiyor.kan akısında tukanklık oldugu için sürekli yatıyorum ben kızlar😞
Msbem Bebek2019 bende tutamıyorum zaten gün içinde çok bişey yiyemiyorum ama su içmem gerekiyor . Benim 4. Bebeğim bende de aynı heyecan var hemde çok sabırsızlık biran önce doğsa diyorum alışveriş yapmadım daha hiç zaten 3 oğlum var bu da erkek dedi doktor fazla bişey almayacağım ☺️A
Hulemmm Ben tutamıyorum canım ya, tuttun 4,5 tane ama iftarda geri çıkarıyordum kabul etmiyordu o yüzden tutamıyorum 🤦🏻
Bebek2019 Ben çok şükür şimdiye kadar tutuyorum bide iki oğlum var hiç durmuyorlar biri 7 yaşında okula gidiyor değeri 3 yaşında.sizinki ilk gebelik mı yoksa var mı başka çocuk? Hazırlıklar başladı mı?benim ki bu üçüncü ama aynı heyecan sanki ilk defa hamile kalıyorum benim gibi var mı?
Hfsskbr Bende tutuyorm ara ara yiyorum cok zorlamamaya çalışıyorum kendimi. Aslinda tutarken rahatım ama su dengesini kaybetmeyeym diye arada yiyip bol su tuketiyorm o gunlerde.
Msbem Bebek2019 hayırlısı olsun canım ayrıntılıya girdin mi ? Nasibimizde varsa kız evlat olur 🤲🏻🤲🏻 İnşallah
Mlssa Bebek2019 Şükür iyi gidiyor ama bu sene tutmuyorum çok sık susuyorum ve acıkıyorum bu yüzden hem kendimi hem bebeğimi zorlamak istemedim😊