Filizert Heisenberg Heisenberg çok güzel yazmışsn rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etmiş sağlıklı uzun ömürler versin 😊🙏 keşke bende okurken ki rahatlığım doğumda da olsa ilk gebelik çok korkunç bişe herkesin doğum hikayesi farklı olduğu için biri zor diyo biri böyle biri şöyle insan korkudan içinde kalsın istiyor 😊
Heisenberg Filizert Küçüklüğümüzden beri doğum korkusuyla büyütüldük. Bu yüzden iyi yanlarını göremiyoruz tek sorun bu aslında🤗
dishonest Heisenberg evladınız hayırlı olsun inşallah Maşallah çok güzel geçmiş doğumunuz. Tabi bunda bilinçli bir anne olmanın etkisi büyük 🥰
[silindi] Heisenberg çok tatliş bir doğum hikayesi gözünüz aydın saglıkla büyüsün minik 🥰 Darısı biz bekleyenlerin basına inşallah 🙏🏻💕
Heisenberg Mommi Aynen öyle olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.. Yüce rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin hiçbirimizi🤗
Askkokuluyavrum Heisenberg ağzına sağlık Rabbim sağlık sıhhat huzur Ve iman icinde buyumesini nasip etsin insaallah sizlere bağışlasın yüce mevlam
Denizyadaaras Heisenberg ne guzel anlatmissiniz cok duygulandim 😍😍 saglikla buyutun oglunuzu Allah sizi hic ayirmasin. Darisi bizim basimiza ❤❤