Damladmirr Arkadaşlar 29+5 teyiz böyle karın ağrısı kramp sancı oluyor ara ara korkuyorum erken doğuracağım diye hiç hazır değilim zaten Doğumdan da çok korkuyorum normal mi böyle olması acaba çalışıyorum yoruluyorum diye mi oluyor :(
Sis Damladmirr yorma kendini canım fazla ayakta kalma, normal diyorlar artık yavaş yavaş yeri daralıyor kasılıyor rahim doğuma hazırlanıyor sancı olması normalms ama yinede bu sikayetini doktoruna bildir🙋🏻♀️
Fatos44 Damladmirr canım bende 35haftadayim bende de karnimda kasılma kramp tarzi agrilarim oluyor ebe ile görüştüm doğuma hazırlık yalancı doğum sancısı olabilir gayet normal dedi
Mom72626 Damladmirr dün ben yaşadım hem de marketteyken zor yürüdüm eve . Sağ tarafıma ağrı girdi sağ ayağımı zor atıp yürüdüm ama tüm gün bebeğim hep toplamdı karnımda. Sonra karnıma ağrı kramplar girdi doktorum normal dedi ama kötüydü yemeğimi yarım bırakıp uzanmaya gittim
bilnazo68o Damladmirr ben bugun gittigmde dedim. Magnezyum kalsiyum verdi rahatlatir seni dedi. Benimde erken dogum la ilgili kafama cok sey takiliyo riskimiz varmi falan diye sordum. Rahim boyunu ölcuyorya 27 altinda risk adlandiriyoruz dedi .