prensesgeliyooo Kızlar 25+3 haftalık hamileyim ama bi hafta önce gidiyomuş bebeğim başı aşağıdaymış benimle aynı durumda olan var mı ne yapmam lazim
Yasemincifci prensesgeliyooo hiç bişi yapmıycan erken doğum riskin yoksa bu senn için iyi haber ama sürekli öyle kalacak değil döneblirde yani korkulacak bir şey değil 28. Haftadan beri aynı pozisyonda benim bebeğim bir şey olmadı 37+4 üm
Agirmas prensesgeliyooo 27 den sonra çok hareketleniyor bebişler. Benimde 27 ye kadar hep baş aşağıydı şimdi her gidişimde değişiyor pozisyonu ☺️
Fatmaa123 prensesgeliyooo bende seninle aynı durumdaydım sonradan cıktı geri yukarı korkma inş seninkide düzelir
Teslime0106 prensesgeliyooo şuan 29 haftalığız ve hep aşağıdayız ve sağtarafımda toplanır çok şükür doktorumda bir sıkıntı risk yok dedi biz alıştık aşağıda olmasına 😂 inşallah normal doğumda da kolay doğururuz🤗
Ssraa Benim de 27-28 gibi aşağıdaydı şükür bir problem olmadı. Şuan 34+1iz hâlâ aşağıda. O haftalarda dönmüş ve öyle kaldı
prensesgeliyooo Fatmaa123 inşallah canim peki sen neler yaptın normal hayatına devam ettin mi yoksa yatış mı