duyguahsen123 Hamile oldugumdan beri hiç olmadığı kadar hapşırıyorum herhangi bir rahatsızlığım yok normalmi kızlar ☺️ Bide bilen varsa iyi yada kötü oldugunu yazabilirlermi 💗🌸
Sivasgelini duyguahsen123 ayy ben astim hastasiyim kronik ufacik tozda hemen basliyorum hapsurmaya 7 haftalik ve dusuk tehlikem var her hapsurdugumda kanamam oluyo ilac da icemiyorum genel olarak ya ilk uc ay oluyormus normal gebeliklerde yada son3 ay hapsurma oluyomus vucut tepkimesi gibi bisey kontrolunuzde mutlaka danisin
smls19 duyguahsen123 20.haftama gircem 2 haftadır sabah uyandıktan bir yarım saat sonra başlıyor hapşuruk 😂😂 10dan fazla hapşırıyorum 😂😂 birde akşam üzeri oluyor 10 15 defa peşpeşe 😂 ama sebebini bilmiyorum canım
Agirmas Ben de aynı durumdaydım 3 aydan sonra kesildi canım o ara alerjik mi acaba diye doktora da gitmiştim ama doktor alerjik olsa da ilacı önermiyorum demişti. Sen kaçıncı haftandasın
duyguahsen123 Agirmas 24 haftalık canım. Bi alerjik bir durumumda yok ama hiç olmadı hangi durumda olursam olayım günde bi 10 defa hapşırıyorum ☺️
duyguahsen123 Sivasgelini allah yardımcın olsun canım benimde ilk haftadalarda stresden düşük tehlikem vardı 6. Ayıma girdik çok şükür bebeğim iyi ama gebeliğimden beri bu hapşırmanın noldugunu çözemedim gitti
Berna9 Bende aynı durumdayım 21.haftadayım ilk zamanlar daha fazlaydı şimdi azaldı bende vücudun bi tepkimesi olarak düşündüm önemsemedim.
Agirmas duyguahsen123 normalde benim de alerjik bi durumum yoktur canım ama sanırım hamilelikte oluyor. Aynı şekilde en az 10 kere hapşırıyordum ben de. Çok şükür şuan iyi. Ama sen yine de doktoruna danış bi kbb uzmanına görün nolur nolmaz
Sivasgelini duyguahsen123 aminn cumlemizin insallah doktorunuz bisey demiyormu peki su sebeptendir diye
Agirmas duyguahsen123 ben de çok unutuyorum o yüzden aklına helen soruları telefonunun not kısmına yaz gidince tıkır tıkır sorarsın 🤗
BirVeraAnnesi35 Aynı şeyi bu sabah düşündüm nekadar çok hapşırmaya başladım diye😊üstelik gözlerimde yanma ve sulanma başladı sanırım alerjik